Het magazine van Smulweb: Smult 03

Het magazine van Smulweb: Smult!Zie je die cover van Smult? Daar word je toch vrolijk van. Tenminste ik wel, wanneer ik dit schrijf schijnt het zonnetje ook lekker en krijg ik al echt die lentekriebels. Heerlijk dus om even de tijd te nemen om dit kookmagazine van Smulweb door te bladeren, wat overigens alweer de derde editie van Smult is. Kijk je ook even mee?

In deze Smult

Vaste onderdelen in dit magazine zijn Smult Spot waarin de leukste kookgadgets, tips en websites staan, doordeweeks koken met makkelijke recepten van Smulwebbers en zoet met de lekkerste zoete recepten van Smulweb, maakt Smulwebkok Pim Haaksman in Simsalapim stap-voor-stap gekookte asperges met hollandaisesaus en wordt er out of the box gekookt.

Smult!

En meer natuurlijk

Naast vaste rubrieken natuurlijk ook veel andere artikelen in Smult. Zo lees je een interview met Ellemieke Vermolen, over haar kookboek en wat zij nu eigenlijk thuis kookt, want wat kook je als vrouw van Sergio Herman. Verder krijg je ook een voorproefje uit het kookboek van Paul Hollywood: bakken wat binnenkort gaat verschijnen. De nieuwste trend: eetbare bloemen, zo krijg je echt lente op je bord toch, maak een moestuin, in je vensterbank, in een kistje, kortom de moestuin die bij jou past en wat zijn nou die onbekende producten in de supermarkt.

Smult!

Wat vind ik er van?

Van een kookmagazine als Smult wordt ik blij. Gewoon al door de layout, vrolijk en net even anders dan de andere kookmagazines. Daarnaast zijn de recepten net even anders, een mix tussen recepten van echt culi’s en chef en recepten van gewone mensen, de Smulwebbers dus. Wanneer je een smartphone hebt met de layar app kan je nog meer uit het magazine halen. Kortom papier en internet komen dichterbij elkaar!

In de winkel

Smult nummer 3 ligt nu in de winkel en kost 4,95. Je kan natuurlijk ook een abonnement nemen, wat eigenlijk ook erg leuk is want Smulweb regelt bij elk nummer voor haar abonnees weer een leuk culi-cadeautje. Het is dan helemaal een verrassing wat er op de mat valt.

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.