Siliconen Ovenhandschoen van Silkomart

Siliconen Ovenhandschoen van SilkomartOvenhandschoen, die heb ik wel in allerlei kleuren maar een siliconen ovenhandschoen die kende ik nog niet, tot ik in een perspakket deze kreeg. Mooi rood en waar is die extra vinger eigenlijk voor nodig?

Silkomart Ovenhandschoen

Siliconen, echt wat anders, Silkomart is daar een kenner van en maakt wel meer siliconen artikelen voor in de keuken. Deze Mister Hot ovenhandschoenen kunnen zelfs tegen een temperatuur tot 300 graden en ook tegen lage temperaturen tot -60 graden beschermd deze ovenhandschoen. Het heeft een antislip structuur, is flexibel en heeft een extra vinger (waarmee je dus preciezer iets kan vastpakken). Je kan deze siliconen handschoen makkelijk onder de kraan afspoelen of zelfs in de vaatwasmachine doen. Naast deze rode ‘Mister Hot’ zijn er nog meer kleuren verkrijgbaar zoals een blauwe, gele, grijze en zwarte.

Handig?

Eigenlijk wel. Mijn ovenhandschoenen die ik normaal gebruik zijn gauw vies, ovenschalen die veel te vol zitten. Probeer maar eens vieze ovenhandschoenen te wassen. Het duurt echt een tijd voordat ze droog zijn. Die extra vinger die deze Mister Hot heeft is wel even wennen, maar wel handig. Kortom eigenlijk een super handig ding. Ik heb er nu nog maar een, een tweede is dus zeker welkom!

De Silkomart Mister Hot siliconen ovenhandschoen kost 16,95

(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)