Sap Gezond door Cherie Calbom en Maureen Keane

Sap Gezond door Cherie Calbom en Maureen KeaneSappen, al weer een tijdje zijn deze hip. Groentesappen, fruitsappen als ze maar zo vers mogelijk zijn zonder allerlei industriële toevoegingen. Zelf maken is natuurlijk dan een must, maar hoe combineer je nu allerlei ingrediënten en wat doen bepaalde ingrediënten nu eigenlijk voor je. De schrijvers van dit boek Sap Gezond, Cherie Calbom en Maureen Keane, zochten dit voor je uit. Een boek vol gezonde sappen en vooral de werking er van is het gevolg.

Over het boek: Sap Gezond

Op de cover van het boek staat eigenlijk al wat het boek inhoud: De gezonde power van groente en fruit in een glas! Met complete sapkuren voor de meest voorkomende kwalen en ziekten. Sap Gezond is dan ook een A tot Z gids voor zeventig meest voorkomende kwalen en ziektes. Het boek is ingedeeld in drie delen namelijk deel 1: basisbeginselen met onder andere alles wat je van sap moet weten, deel 2: aandoeningen, verschillende aandoeningen en de beste bijpassende sappen en deel 3: dieetplannen met meer informatie over uiteraard diëten. Goed om te weten is dat het boek een verklarende woordenlijst heeft met uitleg over verschillende ingrediënten en enige medische begrippen. Sap Gezond behandeld steeds een bepaalde aandoening of kwaal en vervolgens worden er algemene aanbevelingen gegeven, krijg je informatie over hoe je je voeding kan aanpassen, welke voedingsstoffen je helpen en wat de heilzame sappen zijn inclusief een aantal kort beschreven recepten.

Wat vind ik van het boek?

Plaatjes van de sappen en dergelijk zal je niet in dit boek vinden. Is dat jammer? Nee, Sap Gezond is niet bedoeld als een hip, trendy boek vol kleur, foto’s en illustraties, maar juist om zoveel mogelijk ziekten en kwalen te behandelen. Kortom Sap Gezond is een informatief boek en helpt om op een andere manier gezond met je lijf om te gaan. Sap Gezond biedt eye-openers over hoe voeding je lijf en dus ook kwalen en ziekten kan beïnvloeden. Kortom een boek om veel van te leren.

Titel: Sap Gezond
Auteur: Cherie Calbom en Maureen Keane
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789045207339
Winkelprijs: 19,95

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.