Allerhande Februari 2014: Winter in Italië

Allerhande Februari 2014: Winter in ItaliëAlbert Heijn staat sinds gisteren tijdelijk in het teken van de Italiaanse winterkeuken. Zo is het assortiment tijdelijk, van 27 januari tot en met 9 februari, uitgebreid met een aantal bijzondere ‘di mama’ favorieten en heeft de Allerhande de winterse recepten uit Italië. Inmiddels heb ik al kennisgemaakt met de Italiaanse winterkeuken, ik heb al de lasagne met pompoen en appel gemaakt die deze maand in de Allerhande staat, op pagina 65 om precies te zijn.

Allerhande: Winter in Italië

De Italiaanse keuken is populair in Nederland, maar dat wist je al langer dan vandaag. Toch blijft het leuk om weer nieuwe recepten te ontdekken in de Italiaanse keuken. Dat lukt denk ik wel met deze Allerhande. Zo heb ik dus voor het eerst met pompoen gekookt. In deze winterse Allerhande krijg je 10 snelle pastagerechten voor door de week (altijd handig), leer je stap voor stap polpettone (Italiaans gehaktbrood) en ovenrisotto met spek en prei maken en maak je een vegabolognese met kastanjechampignons om een dagje zonder vlees te eten.

Ingrediënten om Lasagne met pompoen en appel te maken

Meer?

Antonio Carluccio is de smaakmaker in dit nummer, hij vertelt over zijn nieuwste boek waarin zijn beste recepten zijn verzameld en uiteraard krijg je een aantal van zijn beste recepten in dit nummer. In lekker koken doe je zo leer je alles over Parmezaanse kaas en leer je de kneepjes van het ‘vak’ om een aantal recepten uit deze Allerhande nog beter te maken.

Op je tablet of gewoon op papier

Allerhande is natuurlijk verkrijgbaar bij de Albert Heijn. Geen Albert Heijn in de buurt? Allerhande is ook te downloaden op de iPad en Android tablets.

(80 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.