Spinach by Bluebelle app

Spinach by Bluebelle startscherm

Eigenlijk koop ik niet zo snel een app voor een iPad, daarom was ik erg blij met de ‘food’ week van AppEvent. Leuke food (en wine) apps waren slechts 1 dag gratis. Onder deze apps was ook de app “Spinach by Bluebelle“. Gelijk gedownload, zeker nu ik een nieuwere iPad heb die wel met apps kan omgaan. Mijn oude was een iPad 1 die nogal traag aan het worden was. Maar niets meer over mijn iPad maar over de Spinach by Bluebelle app. Wat de naam misschien zou vermoeden is dat het een app is wat over spinazie gaat, maar niets is minder waar …
Spinach by Bluebelle scherm met ontbijtjes

Over de Spinach by Bluebelle app

Spinach is een app die je helpt om gezondere keuzes op een makkelijke, toegankelijke en praktische manier volgens de makers van de app. De app heeft drie ingangen zoals je op de bovenste foto ziet: ladies, gents en kids. Hiervoor is gekozen omdat mannen weer andere voedingsproducten nodig hebben dan vrouwen of kinderen. Bij de kids ingang krijg je na die keuze nog drie nieuwe keuzes: baby, mini en kiddo. Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt krijg je keuze verschillende eetmomenten: ontbijt, lunch, diner, snacks of drinks. Daarna kom je op een scherm zoals je op de tweede foto ziet. Je krijgt vijf basisrecepten en 1 pagina met tips te zien.

Spinach by Bluebelle scherm met recepten

Bij een recept pagina zie je eerst de foto van het gerecht en vervolgens het recept zelf. De recepten zijn duidelijk beschreven en voorzien van handige tips. Een pagina met tips zie je hieronder op de foto. Verschillende tips met extra pop-ups als je op een driehoekje klikt. Veel informatie dus. Ben je nieuwsgierig waar je de producten kan kopen dan klik je door naar de ‘things we love’ pagina’s.
Spinach by Bluebelle scherm met tips

Wat je moet weten over de Spinach by Bluebelle app

De content van de Spinach by Bluebelle is gevuld door de makers van de blog Bluebelle. De vormgeving van de app is van Marieke Land. Op dit moment is de App alleen beschikbaar voor de iPad, maar een Android versie schijnt er snel te komen. Spinach by Bluebelle is te downloaden in de iTunes store en kost 2,69. Nog even alles kort op een rij:

• 11 pagina’s met tips, tricks en makkelijke alternatieven
• Meer dan 30 makkelijke en voedzame recepten voor verschillende eetmomenten
• Specifieke recepten voor vrouwen, mannen en kinderen
• ‘Where 2 buy’ pagina met suggesties voor producten, boeken en dingen ‘we love’.
• Elk recept heeft een foto van het gerecht.
• Product ideeën met handige links
• Favoriete recepten mailen naar je inbox

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Spinach by Bluebelle app

Reacties zijn gesloten.