Chocoladebox, Receptenkaartjes

Chocoladebox, Receptenkaartjes

Dit leuke doosje met allemaal receptenkaartjes kreeg ik onlangs van mijn broer. Hij weet dat ik gek ben op chocolade en op bakken. Een prima cadeau dus! Ik zou alles wel willen proberen, alleen wil ik ook wat kilo’s kwijt (goede voornemens uhuh), maar met mate mag je genieten dus geheid dat ik binnenkort iets ga maken met één van deze kaartjes.

Chocoladebox, Receptenkaartjes

In het doosje zitten 50 receptenkaarten in vijf verschillende categorieën namelijk bonbons, dranken, gebak, koude desserts en warme desserts. Op de voorkant van de receptenkaart staat een foto van het resultaat, achterop natuurlijk het recept. De recepten zijn in stappen beschreven en ook voorzien van de bereidingstijden en de voedingswaarden per persoon.

Chocoladebox, Receptenkaartjes

De uitgever van de Chocoladebox is Veltman. Het leuke blikje is onder andere te koop bij Wereldwinkels en cadeaushops.

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.