Koopmans Mixen voor Kleine Taartjes

Koopmans Mixen voor Kleine Taartjes (appeltaartjes, kruimeltaartjes, fruittaartjes

Heb je ze al gezien in de supermarkt? Koopmans heeft het assortiment namelijk uitgebreid met de Koopmans Mixen voor kleine taartjes. Kleine taartjes voor feestelijke gelegenheden of gewoon voor elke dag. In ieder geval heb ik al wat kleine taartjes gebakken, die je misschien al wel gezien hebt op Brutsellog.

Koopmans appeltaartjes op Brutsellog

Over Koopmans Mixen voor Kleine Taartjes

Sinds begin november liggen drie verschillende mixen voor kleine taartjes in de supermarkt. Ik zet ze alle drie even op een rij:

Koopmans kleine fruittaartjes hebben een bodem van zandtaartdeeg en een vulling van banketbakkersroom. Zelf kies je vers fruit om het af te maken

Koopmans Kleine Kruimeltaartjes hebben een bodem en krokante topping van kruimeldeeg. Daartussen doe je een vulling van appel of kersen met de kaneelmix (uit de verpakking).

Koopmans Kleine Appeltaartjes hebben een bodem van zandtaartdeeg met vulling van appel, rozijnen en kaneelsuiker (uit de verpakking).

Natuurlijk kan ik nog meer vertellen maar je kan ook gewoon de reclame bekijken van Koopmans Mixen voor kleine taartjes op YouTube:

Wat vind ik ervan?

Natuurlijk zijn er recepten genoeg om deze taartjes ook zonder pakjes te maken, maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Zorg dat je alles in huis hebt qua ingredi├źnten, zet alles klaar en volg de instructies op de verpakking. De stappen op de verpakking zijn duidelijk beschreven, kortom het kan eigenlijk niet mislukken. Leuke toevoeging van het steeds verder groeiende bakassortiment van Koopmans.

Waar te koop?

Ze staan al eventjes in de schappen van de bekende supermarkten. De adviesprijs is 1,99 per pak.

(80 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.