Winter Pasar Malam 2013 in Burgers Zoo

Poster Winter Pasar Malam 2011

Twee jaar geleden ben ik al eens bij de Pasar Malam in Burgers Zoo geweest, een bijzondere ervaring eigenlijk en dit jaar wordt tijdens de kerstvakantie weer een Winter Pasar Malam georganiseerd in Burgers Zoo. Ik weet dus wel waar ik binnenkort een bezoekje aan ga brengen!

Over De Winter Pasar Malam

De Winter Pasar Malam strijkt neer van 21 t/m 30 december 2013 en van 2 t/m 5 januari in Burgers Bush. De perfecte omgeving van een echte pasar toch. Maar liefst dan 60 stands met Indische producten en lekkernijen zijn er. Verder zijn er twee podia met zangers en dansers uit Indonesië.

Maar dat is nog lang niet alles

Op de dagen van de Winter Pasar Malam is Burgers Bush langer open, namelijk tot 20:00. Extra lang genieten dus van de zoo. Sommige delen gaan dicht, maar andere onderdelen gaan juist open want zo kan je een kijkje nemen achter de schermen van de Ocean, olifantenstallen en de groepstallen van de giraffen, zebra’s, waterbokken en gnoes. Verder staan er door de zoo informatieve stands van de Burgers Zoo dierentuingidsen en kan je deelnemen aan de speciale leeuwenkuil & klimaat wandelingen. Na 15:00 zijn de entreeprijzen lager dan anders!

In 2011 ben ik er ook al geweest, zie hier voor het artikel op Brutsellog.

Bron foto WN Productions.

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.