24Kitchen: De Makkelijke Maaltijd 2

24Kitchen: De Makkelijke Maaltijd 2De makkelijke maaltijden, dat zijn nou maaltijden waar ik van hou. Zeker na een drukke dag heb ik echt geen zin om lang in de keuken te staan om iets ingewikkelds te koken. 24Kitchen heeft voor mij dus het perfecte cadeau: De Makkelijke Maaltijd 2, een kookboek van de 24Kitchen chefs met hun recepten voor de doordeweekse maaltijd die ook nog eens gezond, snel en lekker zijn.

Over De Makkelijke Maaltijd 2

De Makkelijke Maaltijd is een programma op 24Kitchen waarin chefs Rudolph van Veen, Roberta Pagnier, Bianca Janssen, Mounir Toub en Evert te Pas hun recepten laten zien voor de doordeweekse maaltijd. De lekkerste recepten van afgelopen seizoen zijn verzameld in dit kookboek. Het boek is ingedeeld per 24Kitchen chef. Van elke chef krijg je een korte biografie. De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven en voorzien van een foto van het gerecht zelf. Bij verschillende recepten staan er handige tips bij zoals de tip hoe je zelf shoarmakruiden of harissa kan maken.

24Kitchen: De Makkelijke Maaltijd 2

wat vind ik van het boek?

Het kan haast niet anders dat ik De Makkelijke Maaltijd 2 een leuk boek vind, de makkelijke keuken dat past gewoon bij mij, zeker op een doordeweekse dag. Wat leuk is aan De Makkelijke Maaltijd 2 is dat er gevarieerde recepten in staan, het is niet alleen Hollands maar het zijn recepten met invloeden uit de hele wereld. Daarnaast is het niet allemaal met vlees maar staan er ook vegetarische recepten in. Zo kan je je doordeweekse maaltijd elke dag goed afwisselen en zijn de gerechten ook nog eens gezond. Om de recepten in dit boek te maken hoef je niet een keukenprinses (of prins) te zijn. Zorg dat je alles hebt klaar staan, het recept hebt gelezen en ga dan aan de slag!

24Kitchen: De Makkelijke Maaltijd 2

Hieronder zie je nog een promotievideo van het eerste kookboek van de De Makkelijke Maaltijd. Zeg nu zelf die mag dan ook niet ontbreken in je verzameling?

Titel: 24Kitchen: De Makkelijke Maaltijd 2
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789045207247
Winkelprijs: 19,95

(55 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.