Veranderingen op Brutsellog


Zoals de titel al zegt gaat Brutsellog veranderen! Net als de afgelopen 8 jaar zal ik nog steeds elke dag bloggen over wat ik gegeten heb. Brutsellog.nl gaat dus niet veranderen en blijft vertrouwd.

Lifestyle wordt CuliStyle

Brutsellog Lifestyle gaat wel een verandering aan. Brutsellog blijft zich namelijk alleen bezig houden met alles wat gaat over eten en drinken. Brutsellog Lifestyle heet vanaf dit weekend Brutsellog CuliStyle. Wat er verandert is? Artikelen die totaal niets met eten of drinken te maken hebben zijn verhuisd naar LilleDame.nl. Brutsellog wordt dus weer helemaal een foodblog, zoals het ooit (in een ver verleden) is begonnen. Aanpassingen die je nu dus merkt is dat artikelen opeens verdwijnen. Deze zijn verhuisd naar het kleine zusje LilleDame. Daarnaast worden alle artikelen weer opnieuw in categorie├źn gezet. Zo zie je de categorie kookmagazines weer terug en is er al een nieuwe categorie proeven. Het duurt nog wel even voordat alles goed staat, er zijn veel artikelen die nog verhuisd moeten worden en de rest moet goed bekeken worden waar het precies in past. Even geduld dus!

LilleDame

LilleDame gaat over alles behalve eten en drinken. Op LilleDame staan die dingen die ik leuk vind, dat kan een boek, een tv-serie, een beautyproduct of een review van mijn eigen e-reader zijn. Totaal anders dus dan Brutsellog, neem dus even een kijkje.

Tijdstippen

Eerst had ik vaste tijdstippen op Brutsellog Lifestyle, maar dat gaat veranderen op CuliStyle. Dus niet meer op elke werkdag om 10:00 een bericht maar gewoon wanneer ik iets leuks heb te schrijven over iets wat gerelateerd is aan eten & drinken. LilleDame doet precies hetzelfde en publiceert artikelen gewoon als er tijd voor is. Soms veel achter elkaar en soms weer niet.

Sociale Media

Brutsellog is bereikbaar via deze sociale media:
TwitterFacebookBlogLovin
en nog veel meer Sociale Media zoals Google+ en Tumblr (mail maar als je daar de links van wilt hebben).

LilleDame is bereikbaar via deze sociale media:
Twitter

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.