Op de valreep: bestel nog een kerstpakket bij Tezet

Kerstpakket van Tezet

Overal zie je al mensen lopen met hun kerstpakket onder de arm, mooie dozen of wat minder zichtbaar, een cadeaubon. Het kan zijn dat je als werkgever misschien nog wat mensen bent vergeten of je wilt op de valreep toch je medewerkers iets leuks schenken? Dat kan! Tezet heeft namelijk nog hele leuke kerstpakketen zoals dit ‘merry’ pakket.

In het Merry Kerstpakket

Op de foto heb je het al misschien wat in het kerstpakket zit, maar ik zet het nog even op een rijtje:

Groene olijven zonder pit (70 gram)
Gezouten pinda’s (60 gram)
Salsa dip van tomaat (315 gram)
Dunne Italiaanse toast (250 gram)
Kleine salami worstjes

Dit alles zit in een leuke kersttas die je misschien weer als decoratie kan gebruiken.

Nog meer kerstpakketten?

Natuurlijk is dit niet het enige kerstpakket wat je bij Tezet kan krijgen. Alle kerstpakketten die Tezet heeft staan op de kerstgeschenkshop.nl. Neem dus snel even een kijkje, wie weet ziet er wat bij voor je!

Over Tezet

Tezet bestaat inmiddels al zo’n 14 jaar en is actief en creatief bezig met seizoenen- en relatiegeschenken. Zo zijn er leuke, unieke pakketten met als thema sinterklaas, pasen, kerst en zomer en heeft Tezet een enorm assortiment aan relatiegeschenken.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)