Senseo Intense Collectie

Senseo Intenses

Jaren geleden toen Senseo net gelanceerd werd is de hype eigenlijk helemaal aan mij voorbij gegaan. Het was voor mij nu dus even iemand zoeken die een Senseo-apparaat te leen had om deze nieuwe intense smaken uit te proberen. Gelukkig was die persoon snel gevonden en konden de Douwe Egberts Senseo Intense collectie uitproberen.

Senseo Intense Collectie Black Senseo Intense Collectie Espresso

Over de Senseo Intense Collectie

Smaken veranderen steeds en dat is ook met koffie zo. Nederlanders drinken hun koffie de afgelopen vijf jaar steeds sterker. Kortom tijd om intense koffiesmaken te lanceren. De Senseo Intense collectie bestaat uit vier nieuwe smaken. Intense black, Intense espresso, Intense extreme en Intense superior,.

De vier nieuwe smaken op een rij

Intense Black heeft volle en complexe melange van intens gebrande koffiebonen. Het rijke aroma heeft een bloemig karakter met smaaktinten van pure chocolade, zwarte bes en citrus. Sterkte 8

Intense Espresso heeft een krachtige en verfijnde melange van intens gebrande koffiebonen. Het rijke aroma heeft een complex karakter met smaaktinten van karamel, honing en rood fruit. Sterkte 8

Intense Extreme heeft een pittige en robuuste melange van extra donker gebrande koffiebonen. Het rijke aroma heeft een krachtig karakter met smaaktinten van cederhout en peper. Sterkte 9

Intense Superior heeft een pittige en kruidige melange van donker gebrande koffiebonen. Het rijke aroma heeft een intens donker karakter met smaaktinten van noten en zoethout. Sterkte 7

Extreme Senseo Intense Collectie Superior

Wat vinden wij ervan

Heel soms drinken we Senseo, wanneer we ergens op visite zijn. Het was voor ons eigenlijk nieuw om het uit te proberen in eigen keuken. De koffie is inderdaad anders, maar ook weer niet. Het heeft een bekende Douwe Egberts smaak. Wat dat is is moeilijk te bepalen. In ieder geval is het goed dat ook Senseo mee veranderd met de smaakervaringen van koffiedrinkers en blijft innoveren qua smaak. Zeker in deze periode waarin andere cups, pads en dus ook koffiemerken je om de ‘oren slaan’ met andere nieuwe smaken.

Verkrijgbaarheid

De Douwe Egberts Senseo Intense collectie is verkrijgbaar in de meeste supermarkten en bij Douwe Egberts Café’s of online via de Douwe Egberts webshop. Senseo Intense heeft een adviesverkoopprijs van 3,59 (of 718 punten). In een verpakking krijg je 28 Senseopads.

(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)