Allerhande December 2013: De Kersteditie!

Allerhande December 2013: De Kersteditie! coverVanaf vandaag is hij er weer de dubbeldikke kersteditie van de Allerhande met het opschrift: Kerst Lukt!. Haast je dus naar de Albert Heijn of pak, wat meer relaxt, je tablet erbij en download dit nummer, want een stressvrije kerst qua koken, bakken en eten wie wil dat nu niet (of doe gewoon alvast je ideeën op voor jouw perfecte kerstdiner).

In deze Allerhande kersteditie

Net als elk jaar krijg je in de Allerhande kerstedities een aantal complete menu’s. Deze keer maar liefst acht verschillende en bijelkaar zijn dat 84 gerechten (en dus recepten). De acht menu voor deze kerst zijn: vertrouwd, culinair, Italiaans, voor kids, vegadiner, Scansinavisch, klassiek en hapjestafel. Volop inspiratie dus.

Allerhande December 2013: De Kersteditie!

De menu’s bestaan uit recepten voor drankjes, voor-, hoofd-, tussen-, bij- en nagerechten en hapjes. De recepten zijn allemaal in duidelijke korte stappen beschreven, het kan dus haast niet mislukken. Naast de acht menu’s krijg je ook ideeën voor het gourmetten, geeft wijnkenner Harold Hamersma zijn advies voor de beste ‘feestdagenwijn’, krijg je leuke kerst stylingtips en krijg je antwoord op veel ‘kerfstokken’ -vragen.

Allerhande December 2013: De Kersteditie!

In het kerstassortiment?

Wil je weten wat Albert Heijn zelf in het speciale kerstassortiment heeft, dan neem je ook het alles voor kerst magazine mee (wordt overigens ook huis-aan-huis bezorgd). In dit magazine staat wat Albert Heijn dit jaar in het assortiment heeft qua eten en met de laatste cadeau ideeën van Bol.com.

(203 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)