Nieuwe Pickwick delicious smaak: Apple Pie

Nieuwe Pickwick delicieus smaak: Apple Pie

Opnieuw brengt Pickwick een nieuwe theesmaak op de markt, het theeschap van Pickwick is, zoals misschien al wel hebt gezien in de supermarkt, de laatste tijd behoorlijk gegroeid! De delicieus spices lijn is uitgebreid met de smaak Apple Pie. Appeltaart in een kopje dus.

Wat zegt Pickwick over de nieuwe smaak?

Deze thee is geïnspireerd op huisgemaakte appeltaart vers uit de oven. Zwarte thee met stukjes appel en de rijke smaak van kaneel. Van deze heerlijke verwenthee kan je zonder schuldgevoel onbeperkt genieten. Bevat geen calorieën.

Wat vind ik van de Apple Pie thee?

Ik ben gek op de theetjes van Pickwick delicious spices, ik was dus enorm benieuwd naar deze nieuwe smaak. Bij het opendoen van het doosje rook ik een bekende geur, die ik niet zo snel kon thuisbrengen. Na het bestuderen van de ingrediënten lijst zou dat wel de rooibos thee kunnen zijn geweest, die naast de zwarte thee in deze variant zit. Daarna ruik je een beetje kaneel, en verder weg een beetje appel. Maar hoe smaakt Apple Pie? Hoe smaakt appeltaart eigenlijk? Het smaakt wat naar kaneelthee, heeft wat frisheid zoals de Turkish Apple thee, daarnaast proef ik de rooibos thee beter dan de zwarte thee. Met een stuk huisgemaakte appeltaart (met slagroom uiteraard) komt de smaak helemaal tot zijn recht.

Goed om te weten

Pickwick Apple Pie is 100% natuurlijk. De Pickwick Apple Pie thee heeft als ingrediënt zoethout, wanneer je een te hoge bloeddruk hebt is het beter deze thee te vermijden.

Waar verkrijgbaar?

Pickwick Apple Pie is vanaf eind november te vinden in het theeschap van alle bekende Nederlandse supermarkten, in de D.E winkels en online. De adviesprijs is € 1,59 voor een doosje met 20 zakjes van 1,5 gram. De thee is ook buiten de wintermaanden verkrijgbaar!

(154 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Nieuwe Pickwick delicious smaak: Apple Pie”

Reacties zijn gesloten.