Libelle Lekker November 2013

Cover Libelle Lekker November 2013Zo fijn dat we deze vakantie nog net over de Belgische grens zijn gegaan, weer heerlijk wat magazines ingeslagen en natuurlijk ontbrak de Libelle Lekker niet. Het blijft toch een van mijn favoriete kookmagazines. Deze keer zat er ook nog een leuke verrassing bij, een leuk knalrood schort met de tekst ‘home made’ er op, je ziet het schort hieronder ook op de foto. Het leuke was dat de Libelle Lekker gewoon de normale prijs had als anders, een echt cadeautje dus dat schort! Natuurlijk kan ik nog wel meer over het schort vertellen, maar wat staat er nu allemaal in de Libelle Lekker? In ieder geval is het feest!

schort libelle lekker november 2013

In deze Libelle Lekker

Omdat het al weer opschiet zo naar de kerstdagen toe staat deze Libelle Lekker in het teken van feest. Zo krijg je al drie volledige kerstmenu’s, worden de beste wijnen voor je geselecteerd, krijg je recepten voor feestelijk gebak en krijg je tips om lekkere cadeautjes zelf te maken. Als dat al geen voorproefje is van de kerstdagen?

inkijk libelle lekker november 2013

Verder

Verder wordt er in vers van de markt gekookt met sint-jakobsvruchten, roodlof en appels. Ook wordt er achter de schermen gekeken bij een spruitenboer, die in de zomer ook nog spinazie en bloemkool verbouwd en ladychef van het jaar Ann de Roy zet de klassieker ‘tong in madeirasaus’ in een nieuw jasje. Naast alle feestelijke recepten wordt het chipolataworstje gebruikt in zes totaal verschillende recepten, ging Libelle Lekker op zoek naar de leukste en lekkerste adressen van Rotterdam en staan allerlei soorten suiker op een rij.

inkijk libelle lekker november 2013

Zoals altijd

Net als altijd ook in dit nummer de getekende keukenklassieker, één van mijn favoriete rubrieken, met deze keer Moët & Chandon champagne en allerlei weetjes van dit merk en van champagne zelf. De kleine chefs maken deze keer zelf marsepein, krijg je recepten om 28 dagen lekker te eten en staan de leukste nieuwtjes en hebbedingetjes om op te eten op een rij in de rubriek Apero.

Dit nummer van Libelle Lekker ligt nog maar even in de winkel, op 5 december verschijnt weer het decembernummer weer. Libelle Lekker kost 4,10.

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.