Albert Heijn Stamppotten met een Twist

Albert Heijn Stamppotten met een Twist boerenkool, andijvie, groene kool,

Je hebt ze misschien al voorbij zien komen op het Brutsellog eetdagboek, de stamppotten met een twist van de Albert Heijn. Heel fijn voor mij dat ik het mocht uitproberen, scheelde mij weer een hoop kopzorgen qua maken van het boodschappenlijstje. Drie smaken en nog eens aardappeltjes en een rookworst erbij.

De drie Albert Heijn stamppotten

Stamppotten worden over het algemeen traditioneel gegeten. Rauwe andijvie met aardappeltjes en spekjes, boerenkool met aardappelen en een rookworst en noem nog maar wat stamppotten op. Dat kan anders, daarom heeft Albert Heijn drie stamppotgroenten geïntroduceerd, namelijk:

– Boerenkool met rode paprika, rode ui en rode peper
– Andijvie met radicchio en tomaat
– Groene kool met prei en oranje peen

Echt stamppotten met een twist, net even anders door de andere groenten die er bij zijn gedaan.

Wat vonden wij ervan?

Deze stamppotgroenten hebben inderdaad een twist, net even anders dan anders. Toch blijf ik de traditionele stamppotten net wat lekkerder vinden, maar voor de afwisseling… deze stamppotten maken het koken wel makkelijk. Het scheelt voor zo’n kluns als ik qua snijden zoveel tijd met het snijden, maar ook het niet hoeven te verzinnen welke groenten goed bij elkaar passen. Oké, deze zakken zijn wel duurder dan wanneer je het allemaal los zou kopen. Maar als ik dat zou doen, zou ik zoveel overhouden. Dan liever wat meer betalen dan groenten weg te gooien omdat je het teveel hebt en het niet zo snel ergens anders voor kan gebruiken. In ieder geval zijn deze Albert Heijn stamppotten met een twist lekker (en handig) om eens af te wisselen met de traditionele stamppot.

Wat kost het dan?

De nieuwe stamppotgroenten kosten alle drie 1,99. De boerenkool en groene kool hebben een inhoud van 400 gram en de andijvie een inhoud van 300 gram. Deze nieuwe smaken zijn verkrijgbaar in de meeste Albert Heijn winkels en via Albert.nl.

(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Albert Heijn Stamppotten met een Twist”

  1. Boerenkool met paprika en rodepepers, was geen succes!

    Mijn jongste zoon van 6 stond in de fik. Ik ben zelf wel wat gewend met pepers maar dit was erg scherp….

    Gevalletje van poepertje te veel in een zak?

    Zeker niet geschikt voor ( mijn) kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.