Thuisgekookt, Het boek van Thuisafgehaald.nl

Thuisgekookt, Het boek van ThuisafgehaaldKen je de site Thuisafgehaald.nl al? Nee? Thuisafgehaald is een site waar je je maaltijden kan delen met mensen uit je buurt of kan je zien wat er bij jou in de buurt aan lekkere maaltijden wordt aangeboden. Kortom huisgemaakte maaltijden binnen handbereik en de manier om je maaltijden te delen met nog meer liefhebbers. Inmiddels heeft Thuisafgehaald een eigen kookboek gemaakt: Thuisgekookt!

Over Thuisgekookt!

Thuisgekookt is een kookboek met recepten van maar liefst 50 thuiskoks die hun lekkerste maaltijden delen op Thuisafgehaald.nl. Die lekkere gerechten kan je nu dus ook zelf thuismaken en delen met je gezin, familie en vrienden. Thuisgekookt is ingedeeld in de hoofdstukken vlees, vis, vega en extraatjes. Bij elk recept staat wie de thuiskok is en waarom hij of zij voor dit recept gekozen heeft. Elk recept is duidelijk beschreven en is voorzien van een foto met hoe het gerecht er uit hoort te zien. Tussen de recepten door lees je over ontmoetingen, verhalen van thuiskoks en afhalers. Leuk.

Wat vind ik er van

Zelf heb ik eigenlijk nog niets afgehaald via thuisgehaald.nl, er zitten nog niet zoveel thuiskoks in Veenendaal. Door dit boek wordt ik wel enthousiast , want wat een lekkere recepten staan er in Thuisgekookt. Het is heel divers steak tartare tot Surinaamse rotitaart en van zalmfilet met gegrilde groenten tot pompoenlasagne. Er staan niet echt moeilijke gerechten in, je hoeft dus echt geen keukenprins of -prinses te zijn om deze recepten thuis te kunnen maken. Wat ik zelf heel leuk vind om te zien is hoe en wat Nederland kookt. Kortom neem eens een kijkje op thuisgehaald.nl voor het kookboek, maar ook om eens bij iemand uit je buurt iets af te halen in plaats van een brommertje voor de deur te krijgen met een lauwwarme pizza.

Titel: Thuisgekookt
Verschijningsjaar: : 2013
Winkelprijs: 14,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Thuisafgehaald!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.