Pickwick Groene Thee Kokosnoot en Mint

Pickwick Groene Thee Kokosnoot en Mint

Groene thee is gezond en goed voor de lijn volgens verschillende onderzoeken. Daarnaast is kokos op dit moment wel een trend in drankjes (en kennelijk ook in eten). Tijd voor Pickwick om een nieuwe smaak thee te lanceren: Groene thee kokosnoot. Naast deze smaak is er nog een andere nieuwe smaak gelanceerd: groene thee mint. Ik heb ze beide al mogen proberen en ja ze smaken lekker!

Pickwick Groene Thee Mint

Pickwick Groene thee kokosnoot en groene thee mint

Pickwick is het eerste merk in Nederland wat groene thee met kokos combineert. Een unieke smaak dus. Pickwick groene thee kokosnoot is een combinatie van groene thee, groene rooibos en stukjes kokosnoot. De groene thee is een combinatie van groene thee met pure munt. Beide theesmaken zijn 100% natuurlijk.

Pickwick Groene Thee Kokosnoot

Wat vind ik van deze nieuwe smaken?

De allerlekkerste thee van Pickwick blijft voor mij nog steeds de caramalised pear. Maar qua groene thee vind ik deze twee soorten lekker. Bij de groene thee kokosnoot proef je inderdaad de kokosnoot en met een blokje pure chocolade erbij krijg je bijna dat ‘bounty-effect’. De groene thee mint is weer een verfrissende smaak. Een lichte thee met verfrissende muntsmaak. Beide vind ik wel zomers qua smaak, maar thee drink ik dag in, dag uit, dus het maakt mij niet uit of het meer bij de zomer past of niet (als het maar smaakt).

Wat kost dat dan wel?

Een pakje Pickwick groene thee kokosnoot of groene thee mint kost 1,59. In een pakje zitten 20 eenkopszakjes thee. Vanaf eind november zijn deze smaken verkrijgbaar bij alle bekende supermarken en D.E. Winkels.

(60 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.