Nespresso Cioccorosso, De Limited Edition van 2013

Nespresso Cioccorosso, De Limited Edition van 2013

Afgelopen zomer konden de Nespresso clubleden uit drie verschillende smaken kiezen welke de Limited Edition 2013 zou worden. Het populairst was de Nespresso Cioccorosso en vanaf 11 november is deze Nespresso Limited Edition voor een tijdelijke periode, tijdens de feestdagen, verkrijgbaar. Natuurlijk heb ik de Nespresso Cioccorosso geprobeerd!

Nespresso Cioccorosso, De Limited Edition van 2013

Nespresso Cioccorosso

Net als eerdere limited editions is de Nespresso Cioccorosso gebaseerd op de grand cru Livanto die deze keer gecombineerd is met pure chocolade en rood fruit. Zelf hebben we deze bijzondere grand cru al geprobeerd en inderdaad niets anders kan tippen aan de espresso’s van Nespresso. Deze limited edition heeft precies de goede combinatie van smaken, je proeft een beetje koffie, een beetje chocolade en een beetje rood fruit. Met een blokje chocolade onderin het kopje maakt het de espresso nog net wat meer bijzonder.

Nespresso Cioccorosso, De Limited Edition van 2013

Recept: Cioccorosso, Chocolade cappuccino met rood fruit

Ingredi├źnten: 1 Nespresso Cioccorosso, 1 theelepel pure chocoladesaus, 70 ml melk, 30 ml frambozensiroop, 3 theelepels rood fruit cornflakes

Doe 1 theelepel pure chocoladesaus in een kopje. Schenk er 1 espresso cioccorosso bij. Doe 70 ml melk met 30 ml frambozensiroop in de Aeroccino en zet hem aan. Giet de melk schuim op de espresso. Bestrooi met fijngemaakte rood fruit cornflakes. (Eventueel is de theelepel pure chocoladesaus ook te vervangen door 1 blokje pure chocolade).

Verkrijgbaarheid

Cioccorosso is vanaf 11 november online en bij de Nespresso Boutiques verkrijgbaar. Een etui van 10 capsules kost 4,20.

Tip!

Zoals je misschien weet sluit De Bijenkorf in Arnhem aan het eind van dit jaar. De Nespresso boutique blijft. Vanaf 28 november ben je welkom aan de Bakkerstraat 1 in de nieuwe Nespresso Boutique. Woon je in Arnhem en omstreken kan je dus nog altijd zelf je Nespresso capsules en veel meer halen!

(73 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.