Vernieuwde Rosti Mepal Webshop en de Loomm

Mepal Loomm

Een product van Rosti Mepal heeft bijna iedereen wel in huis. Een lunchbox, een beker, een beslagkom en noem nog meer producten op. Ik heb in ieder geval elke werkdag wel mijn roze lunchtrommeltje mee naar mijn werk. Helemaal leuk is het dan ook dat ik de maaltijdkom Loomm van de Rosti Mepal webshop mag proberen.

Mepal Loomm 2

De Mepal Loomm maaltijdkom

Regelmatig heb ik wel een kliekje over en soms is het zo zonde omdat weg te gooien. Alleen is het dan net niet genoeg voor zijn tweeën. Deze Mepal Loomm is dan erg handig. Je doet je kliekje in de keramische binnenkom en zet dit in de koelkast of vriezer. Heb je het nodig, dan doe je de kom (met de deksel omgedraaid) even in de magnetron. De kom wordt natuurlijk warm dus je zet daarna de binnenkom in een vrolijke buitenkom. Het handvat van de buitenkom heeft een zachte grip en heeft een natuurlijke vorm. Je pakt de kom op een makkelijke manier vast en kan de kom met een hand vasthouden. De Loomm is handig als je bijvoorbeeld een keertje alleen thuis bent of in plaats van boterhammen je warme maaltijd mee wilt nemen naar je werk. Even in de magnetron en klaar, handig toch? Naast deze intense rode kleur die je op de foto’s ziet is de Mepal Loomm ook verkrijgbaar in blauw, azuur, wit, roze en lime. De adviesverkoopprijs van de Mepal Loomm is 14,99 , een losse binnenschaal kost 6,99.

Mepal Loomm 3

Vernieuwde Rosti Mepal Webshop

Had je het al gezien dat de Rosti Mepal Webshop helemaal vernieuwd is? Nee, neem dan snel een kijkje. De site is overzichtelijker geworden. Snel navigeer je naar producten uit de categorieën bewaren, bereiden, serveren, servies, naar school, lunchtime, kinderservies en onderdelen. Van veel producten zijn productvideo’s beschikbaar. Zo kan je je product nog even in ‘actie’ zien. Heel handig dus.

Hieronder zie je de productvideo van de Mepal Maaltijdkom Loomm

Tip, laat de Mepal Maaltijdkom Loomm niet uit je handen vallen. De keramische binnenkom is natuurlijk breekbaar:

kapotte Loomm

(76 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Vernieuwde Rosti Mepal Webshop en de Loomm”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.