Culinaire Saisonnier Herfst 2013

Culinaire Saisonnier Herfst 2013Een paar dagen nadat de Culinaire Saisonnier Herfst 2013 op de mat viel was het ook echt herfst in Nederland compleet met regen- en stormachtig weer. Echt tijd voor dit herfstnummer dus! Zoals je weet is Culinaire Saisonnier bedoeld voor de professionele gastronomie, maar ook amateur koks met ambitie kunnen uit dit magazine zoveel inspiratie uithalen, zoals hoe je bepaalde smaken combineert in bijzondere smaakcomposities of uit de achtergrondinformatie van producenten en leverancier. Kortom Culinaire Saisonnier is een bijzonder magazine!

Saisonnier inkijkje

In de Culinaire Saisonnier Herfst 2013

Dit nummer is alweer het 70ste nummer wat is verschenen. Je kunt dus wel nagaan dat Culinaire Saisonnier al heel wat jaartjes leesvoer is voor mensen die in de professionele gastronomie werken. Zoals in elk nummer gaat Saisonnier weer lang hun amis. Zo gaan ze deze keer onder andere langs bij Red Chili in Nieuwe Niedorp, Enfin in Venlo en bij Jos Theys Boerderij in Holsbeek.

chefsportret culinaire saisonnier

Chefsportet

Het chefsportret in deze Saisonnier is van Yoshihiro Narisawa van het restaurant Narisawa in Tokyo wat al drie jaar op rij is uitgeroepen tot beste restaurant van Azië. Uitgebreid volg je Yoshiro Nariswa in zijn restaurant. lees je zijn visie en krijg je een aantal bijzondere recepten van zijn hand.

Verder meer over Italiaanse vleeswaren, twee artikels over Ecuador, namelijk streetfood in Ecuador en koffie in Ecuador en een artikel over het nieuwe culinaire centrum in Beverwijk waar een nieuwe MBO 4 opleiding is gestart met veel mensen uit het vak. Interessant is het artikel over vissen in het meer van Genève en de reportage over de Coteau de Cevins in de Franse regio de Savoie. Uiteraard ontbreken de verschillende columns van mensen uit het vak niet.

Meer over Culinaire Saisonnier

Culinaire Saisonnier verschijnt vier maal per jaar en is het seizoensmagazine voor de professionele gastronomie. Een los nummer kost 11,50 een abonnement van 4 nummers 37,50. Lees je de Culinaire Saisonnier liever op de tablet? Via Magzine kan je een los nummer downloaden voor 5,99.

www.saisonnier.net

(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.