Borrelhapjes Kalender door Anya van der Wetering

Borrelhapjes KalenderIn 2009 en 2010 verschenen respectievelijk al de Soepkalender en Toet & Taart kalender van Studio 465 en nu zijn er genoeg recepten verzameld voor een nieuwe kalender: de Borrelhapjes Kalender met recepten om elke dag, zelfs 29 februari, een borrelhap te maken!

Over de Borrelhapjes Kalender

Nummer 3 dus met weer allemaal persoonlijke recepten, misschien zelfs wel een recept van jou als je een recept hebt ingestuurd. De recepten zijn verzameld onder de vrienden van de makers van deze kalender en via een oproep. Vervolgens zijn de makers aan de gang gegaan met al deze recepten en is deze jaarloze kalender ontstaan met illustraties en foto’s.

Borrelhapjes Kalender voorbeeld

Hierboven zie je een foto met at random een paar recepten. Zoals je misschien al ziet zijn de illustraties divers en lijkt soms helemaal niets met het recept te maken te hebben. Soms een foto, dan weer een illustratie en soms ook wel een combinatie van die twee. De recepten in deze kalender zijn kort en bondig beschreven, en zijn goed door iedereen te maken.

Soep, Toet & Taart, Borrelhapjes Kalender

Wat vind ik van de Borrelhapjes Kalender?

Ik heb ze alledrie, een echte fan dus. Eigenlijk zouden alle drie de kalender op een plankje in de keuken of bovenop de afzuigkap moeten staan om er misschien elke dag wat inspiratie van te halen. Alleen de ruimte heb ik niet echt in de keuken, dus wordt het steeds omwisselen. Zelf heb ik ooit in de Toet & Taart Kalender gestaan, maar helaas ben ik helemaal vergeten om een recept in te sturen voor deze kalender, volgende keer misschien wel weer! Het is namelijk zo gaaf om je recept en naam in de kalender te zien staan. De Borrelhapjes Kalender is net als de andere twee kalenders weer echt een leuk cadeau om weg te geven met bijvoorbeeld leuke tapasschaaltjes of met iets zelfgemaakt uit deze kalender.

Titel: Borrelhapjes Kalender
Auteur: Anya van der Wetering
Uitgever: Snor
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789079961603
Winkelprijs: 18,50
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Uitgeverij Snor

(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.