Happi Food 2, een special van Happinez

Happi Food 2, een special van HappinezTegenwoordig ben ik best kieskeurig wat kookmagazines betreft, maar dit magazine kon ik niet laten liggen. Ik ken de kookboeken van Happinez en het eerste nummer van Happi Food al dus ik wist wel wat ik kan verwachten: een tijdschrift vol recepten, verdiepingen en verhalen van echte eetpioniers. Kortom veel lezen en veel kijken.

In Happi Food 2

Happi Food 2 heeft als onderwerpen: lekker, gezondheid, inzicht, wereld, eetpioniers en inspiratie. Zo krijg je bijvoorbeeld de lekkerste recepten voor comfort food tijdens gure dagen en geef je je left-overs een tweede kans.

Happi Food 2, een special van Happinez

Verder krijg je meer informatie over de ‘foodtrend’ glutenvrij, lees je wat naturopathie is en wat is biologisch dynamisch eigenlijk. Leuk om te lezen zijn de interviews met de eetpioniers zoals onder andere André Amaro, een wereldkok, Daniëlle Bergmans, zij eet wild uit bos en berm en Lisanne en Jente die de kromme komkommer redden. Ook wordt de Canadese foodblogger Sarah Britton uitgebreid geïnterviewd.

Happi Food 2, een special van Happinez

Zelf vind ik het artikel wereldoma’s een leuk artikel. Over de hele wereld zijn oma’s gefotografeerd met hun favoriete gerecht. Geeft zo’n leuk wereldbeeld over eten. Leer eten volgens een Oosterse leer die voedsel indeelt in vuur, water, hout, aarde en metaal en lees over de goede thee uit Sri Lanka.

Meer

Natuurlijk kan ik nog meer vertellen over Happi Food 2, maar eigenlijk moet je zelf deze special van de makers van Happinez zelf doorbladeren. Dat kan alvast door hieronder te bladeren door het bladerboekje. Een los nummer van Happi Food 2 kost 5,95. Daarnaast is Happi Food ook verkrijgbaar in allerlei pakketten met andere tijdschriften tegen leuke prijzen!

Benieuwd? Blader hieronder in het voorproefje van Happi Food 2 van de makers van Happinez!

(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.