Bestelling bij Serviesshop.com

Bestelling bij Serviesshop.com at home with marieke stich servies

Al een tijdje was ik op zoek naar nieuw servies, mijn oude servies werd al wat ouder en zag er steeds minder gaaf uit. Alleen welke borden wil ik nu? Een set waar er ook dertien in een dozijn van zijn? Of toch wat unieker? Ik koos voor dat laatste en bij De Serviesshop vond ik dé borden! Namelijk de stitch borden van At home with Marieke. Stijlvolle borden met een grappig detail, het ‘stitch’ randje in de donkerblauwe kleur.

Het servies

De borden die ik koos zijn de ontbijtbordjes (die een net ander steekje hebben), dinerborden en pastaborden. Leuk om te weten is dat het merk At Home with Marieke een echt Nederlands merk is. Naast servies verkoopt dit merk ook bedmode, woonaccessoires en badartikelen. Ik viel dus zoals ik al eerder zei voor het grappige randje, alsof iemand druk bezig is geweest om met naald en draad de borden te versieren. De onderkant van de borden hebben ook een leuk detail, namelijk een echt boerenbont ruitje. Ik koos voor de donkerblauwe kleur, maar deze borden zijn ook met een rood ‘stitchrandje’ verkrijgbaar. De serie heet Sophie Stitch en naast de borden kan je ook een botervloot, mokken, schaaltjes, kannen, eierdopjes en een snijplank kopen uit deze serie.

Bestelling bij Serviesshop.com at home with marieke stich servies detail ontbijtbordje

Over de Serviesshop.com

De Serviesshop.com is een webwinkel wat mooi en vooral origineel servies verkoopt. Naast mijn servies van At Home with Marieke verkopen zij ook servies van Wedgewood (waarbij je nu tijdelijk zelf Wedgewood thee bij krijgt) en Lief!, wat je nu met maar liefst 50% korting kan kopen. Naast servies heeft de Serviesshop.com ook accessoires zoals theepotten en bijpassend tafellinnen. Kortom toe aan een nieuw ‘tafelgoed’ dan kan je heel goed terecht bij Serviesshop.com.

Bestelling bij Serviesshop.com at home with marieke stich servies detail dinerbord en pastabord

Mijn ervaring

Online servies uitzoeken is best moeilijk, hoe groot is ook al weer een diameter van 26 centimeter, lineaal er even bij en het is nogal breekbaar, komt het wel heel aan? Eerst bestellen! Wat fijn is is dat je bij Serviesshop.com per stuk besteld, je hoeft dus niet persé vier borden te kopen, terwijl je er maar drie nodig hebt. Handig als je dus net een bord kapot het laten vallen, dan koop je er maar één. De werking van de bestelprocedure is simpel, je keuze in het winkelmandje doen, je gegevens opgeven en betalen via iDeal. Snel krijg je een bevestiging in de mail en wanneer de bestelling klaar is gemaakt voor verzending dan krijg je een bericht met een track and trace nummer zodat je je zending kan volgen. Ik bestelde zelf op zondagavond en kreeg het servies dinsdag al thuis bezorgd. Mijn bestelling kwam in een enorm grote doos. Al snel bleek waarom, de borden waren verpakt in een heleboel ‘lucht’, bubbeltjesplastic in allerlei soorten. Fijn, zo kan het niet kapot gaan. Kortom ik ben blij dat ik Serviesshop.com heb leren kennen!

Bestelling bij Serviesshop.com at home with marieke stich servies detail onderkant

Goed om te weten:

Wanneer je voor 16:00 op werkdagen je bestelling doet heb je het de volgende dag al in huis. Bij bestellingen boven de 50 euro zijn de verzendkosten gratis. Naast betalen met iDeal kan je ook afrekenen met Visa of Mastercard. De artikelen kan je binnen 14 dagen retour sturen als het je toch niet bevalt.

(66 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.