Libelle Lekker Augustus 2013

Libelle Lekker Augustus 2013Fijn, even boodschappen doen in België. Dat betekent ook gelijk weer een exemplaar van mijn favoriete kookmagazine meenemen: Libelle Lekker. Zo jammer dat je dit magazine nog niet in Nederland kan kopen (net als een aantal andere Vlaamse tijdschriften), al kan ik Libelle Lekker al wel downloaden op de iPad, maar op papier blijft dit magazine nog wel het leukst.

In deze Libelle Lekker

Het thema is smullen met scampi’s, iets waar ik minder dol op ben, maar naast recepten met scampi’s staan er in dit nummer ook veel meer andere zomerse recepten zoals onder andere hemelse desserts met het zoetste zomerfruit en veel meer lekkere dingen over eten en wijn.

Libelle Lekker Augustus 2013 apert

In Apero zie je het ‘heetste’ nieuws op het gebied van eten en drinken. Dit kan bijvoorbeeld het nieuwste theeservies zijn van Seletti, maar ook die ene leuk app die niet mag ontbreken en andere leuke gadgets. Naast Apero zijn andere ‘vaste waarden’ in Libelle Lekker onder andere de keukenklassier, wordt er een bekende Vlaming op het rooster gelegd (deze keer presentatrice Ann van Elssen), is men al bij de S in het wijn-ABC en zie je de lekkerste zomerse kookboeken in de rubriek vers leesvoer.

Libelle Lekker Augustus 2013 ken je klassiekers

De andere onderdelen zijn natuurlijk: koken & proeven en lezen & ontdekken. In koken & proeven lees je recepten voor de echte keukenklassiekers zoals het koninginnehapje, leer je stap-voor-stap een royale chocoladetaart maken en maak je zes supersalades met bijpassende vinaigrettes. Natuurlijk ontbreken de 28 dagen lekker eten recepten niet, voor als je even niet weet wat je moet eten. In lezen & ontdekken ontdekt Libelle Lekker deze maand Amsterdam en zet de lekkerste culi-adressen van onze hoofdstad op een rij. Ook wordt een klassieker in het nieuw gezet, deze keer kookt Tim Teck een recept wat ooit eens in de Belgische Libelle heeft gestaan.

Nog meer?

Natuurlijk staat er nog meer in deze Libelle Lekker, maar daarvoor moet je even naar België om je eigen exemplaar te kopen (of je download het magazine in de Magstore app). Op 5 september is er weer een nieuwe Libelle Lekker, die dan samen met de Libelle in een pakket zit en eveneens los te koop is.

(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.