Nieuwe smaak Pickwick Herbal Goodness Silhouet

Nieuwe smaak Pickwick Herbal Goodness: Silhouet

De thee uit de reeks Pickwick Herbal Goodness kende ik al en die vijf smaken heb ik al geprobeerd. Inmiddels is er een zesde smaak bij: Pickwick Herbal Goodness Silhouet. Zoals de naam al zegt is dit een thee die past binnen een gezonde levensstijl en een gebalanceerd voedingspatroon.

Pickwick Herbal Goodness Silhouet

De herbal goodness theeën van Pickwick passen allemaal bij een bepaald thema. Er is een passende thee voor care, love, relax, sleep en work. Daar komt nu eat bij met de nieuwe smaak Silhouet. Pickwick Silhouet is een verfrissende thee gemaakt van een kruidenmelange bestaande uit brandnetel, citroenverbena en cichorei. Net als de andere theeën uit de herbal goodness lijn is ook deze thee 100% natuurlijk.

Wat vind ik van de thee?

Inmiddels ben ik gek op thee, al heb ik het ooit wel moeten leren drinken. Vruchtensmaakjes blijven favoriet zoals meloen, sinaasappel en caramelised pear. Kruidenthee heb ik pas later ontdekt en daar heb ik moeten zoeken naar smaken die ik lekker vind. Frisse smaken vind ik zelf het lekkerst en dat is Pickwick Silhouet zeker. Deze smaak is licht, beetje fruitig of ik het ga drinken om in balans te komen of te blijven, dat weet ik niet. Pickwick Silhouet zal ik wel drinken omdat het lekker is. Dat is toch wel het belangrijkste van het genieten van een kopje thee toch?

Wat kost Pickwick Silhouet

De theeën uit de Pickwick Herbal Goodness lijn is te vinden in het theeschap van de bekende Nederlandse supermarkten en in de winkels van Douwe Egberts. Een doosje Pickwick Herbal Goodness Silhouet thee bevat 20 zakjes thee van elk 2 gram en heeft een adviesprijs van 1,89.

(56 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Nieuwe smaak Pickwick Herbal Goodness Silhouet”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.