Borrelen met Grand’Aperitivo

Alles voor een Italiaans avondje van Grand'Aperitivo

Heb je het al gezien? Grand’Italia heeft naast pasta’s en pastasauzen nu ook alles in het assortiment voor een echt Italiaans borrelavondje: Grand’Aperitivo. Toastjes en antipasti. Brutsellog heeft het inmiddels tijdens de vakantie, op die heerlijke zwoele zomeravonden, uitgeprobeerd. Het was echt een beetje Italië en dat helemaal in het noorden van Groningen waar we op vakantie waren! Kijk mee wat we in de vakantie hebben uitgeprobeerd:

Grand'Aperitivo Italiaanse toast

Grand’Aperitivo toastjes

Er zijn vier verschillende soorten Italiaanse toastjes in het assortiment van Grand’Italia: sfogliette Aglio (knoflook), tocchetti tradizionale, scrocchiette rosmarijn (rozemarijn) en scrocchiette olive (olijf). De tocchetti tradizionale is een traditionele toast en heeft de vorm van een lepeltje, je kan hier dus fijn mee dippen. De andere toastjes hebben zoals je ziet een smaak, wat het de antipasti net wat meer kan laten smaken. De toastjes werden door de vakantiegangers goed ontvangen, goede smaak werd er geroepen!

Grand'aperitivo antipasti

Grand’Aperitivo antipasti

Natuurlijk werden de toastjes belegd met de verschillende tapenades die in het assortiment van Grand’Aperitivo zitten. De populairste waren de beide tapenades die ik kreeg, de tapenade olive en tapenade pomodori, maar ook de zongedroogde tomaatjes, pomodori secchi, waren populair. Naast deze drie zijn er in het assortiment ook nog de carciolofi secchi, peperoni en capperi.

Italiaans borrelavondje

Kortom alles wat je nodig hebt voor een Italiaans borrelavondje. Als je nog Italiaanse hammen en worstsoorten erbij doet wordt het echt een Italiaanse zomer. De toastjes en antipasti uit het Grand’Aperitivo assortiment zijn verkrijgbaar bij de grotere supermarkten.

Meer tips?

Nog wat tips nodig voor Italiaanse borrelhapjes? Kijk dan hieronder naar de tips van Angelo Gheza.

(55 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.