How To Cook Everything App

How to cook app iPhoneEen paar weken geleden bestond de Apple appstore 5 jaar en waren een aantal top-apps gratis, ook deze ‘How to cook everything’ app van culinair journalist Mark Bittman. Ik kon het natuurlijk niet laten om deze app te downloaden, gratis nog wel, want normaal kost de How To Cook Everything app 9,99 dollar. Natuurlijk heb ik de app zowel op de iPhone als iPad gezet en uitgeprobeerd.

Over de app: How To Cook Everything

De How To Cook Everything app is het broertje van het gelijknamige boek van culinair journalist Mark Bittman. De App heeft maar liefst 2000 recepten en 400 how-to illustraties. Kortom gewoon echt een heel ‘boekwerk’. De app is zowel op de iPhone/iPod als op de iPad te downloaden. De iPad heeft echter wel meer mogelijkheden: zoals onder andere de foto’s van de wekelijkse toprecepten, qoutes en voice-overs van Mark Bittman en notities bij recepten maken.

Meer over How To Cook Everything op de iPad

How to cook app iPadIn de app staan zoals gezegd zo’n 2000 recepten die ingedeeld zijn in verschillende categorieën zoals vlees, soepen en desserts. Die categorieën zijn vervolgens weer verder verdeeld. De recepten zijn stapsgewijs beschreven en hebben variaties op het recept, er wordt gerelateerde content, zoals gebruikte technieken, getoond en je kan notities kwijt. Heb je echt geen tijd om te zoeken dan kan je kiezen voor de ‘quick dinners’, snelle recepten. In de app is ook de rubriek ‘kitchen basics’ waarmee kan je browsen naar welk keukengerei je nu echt nodig hebt, leer je verschillende technieken, kom je van alles te weten over ingrediënten en leer je de basis van verschillende gerechten. Daarnaast staan ook alle ‘how-to’s’ op een rij.

Weetjes

Extraatjes in de app is dat er een boodschappenlijstje beschikbaar is waarmee je je ingrediënten handig op een rijtje zet en een timer, bijna onmisbaar in de keuken. Goed om te weten is dat de app geheel Engelstalig is en niet in andere talen verkrijgbaar is. De How To Cook Everything app is een leuke app voor iedereen die van koken houdt!

Wat kost dat?

De How To Cook everything app is voor $9,99 te downloaden in de appstore. Eerst uitproberen? Dat kan er is ook een gratis How To Cook Everything Essentials te downloaden. Hierin staan maar liefst 100 recepten in en andere handigheidjes.

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.