Marks & Spencer Shoplog

Eindelijk kon ik dan ook eens de Marks & Spencer foodwinkel in Amsterdam bezoeken op een warme woensdag. Wat heb ik me moeten beheersen, wat een heerlijks was er daar te zien. Ik waande me weer even terug zo’n vijf jaar geleden toen ik in Londen voor het eerst een Marks & Spencer winkel bezocht. Marks & Spencer had al eerder winkels in Nederland, maar is een tijdje helemaal uit Nederland vertrokken en nu zijn ze er dus weer. Kijk even mee wat ik in mijn mandje deed:

Marks & Spencer Shoplog chips

Natuurlijk nam ik de Engelse vlag tas mee om mijn boodschappen in te doen. De Engelsen hebben andere chips-smaak. Dat wil ik dus proberen en ik nam kleine zakjes chips mee in de smaken: sea salt & cracked black pepper, red leicester & spring onion, sea salt & balsamic vinegar, beef burger & fish & chips. De laatste twee zijn volgens mij ‘special editions’. Dat zie je ook wel aan de verpakking het ‘Great British summer’ logo en vrolijke tekeningetjes erop. Ik ben erg benieuwd naar de fish ’n chips en beef burger smaak. Chips die naar vis smaakt, best raar toch?

Marks & Spencer Shoplog theetjes

De thee kon ik als theeleut natuurlijk ook niet links laten liggen. Wat een leuke, stijlvolle verpakkingen! Ik heb wel even gekeken naar smaken die ik echt lekker vind, thee met hibiscus vind ik bijvoorbeeld minder. In ieder geval nam ik deze smaakjes mee naar huis: lemon, ginger & ginseng, pure peppermint, rooibos & vanille en organic green tea with lemon. Dat wordt dus theeleuten!

Marks & Spencer Shoplog koekjes

De koekjes kon ik ook niet zomaar voorbij lopen en alleen al van de verpakking werd ik blij. Ook deze ‘teacakes’ zijn uit de ‘Great British summer’ lijn. Alleen al de omschrijving: soft marshmallow on a crumbly cocoa base coverd in milk chocolate. Zo lekker leek mij! Niet op de foto, maar wel in mijn mandje een shortcrust pastry minced beef pie, lekker voor de lunch!

Wat zou jij eigenlijk bij Marks & Spencer willen inslaan?

Marks & Spencer
Kalverstraat 226
1012 XJ Amsterdam

(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)