Nieuw Kookmagazine: Smult van Smulweb

Nieuw Foodmagazine: Smult van SmulwebTwee jaar geleden had Smulweb al het ‘Aan Tafel’ magazine met het beste van Smulweb uitgegeven. Nu is het tijd voor een eigen magazine Smult een foodmagazine met het lekkerste van Smulweb. Smult is een selectie van de allerlekkerste recepten van Smulweb, het kan dus ook maar zo een recept van jou zijn. Recepten voor doordeweeks, om lekker in het weekend te koken en natuurlijk zoete recepten. Kortom voor iedereen wel iets lekkers.

In deze Smult

Omdat dit het eerste nummer is en een zomer nummer een nummer 1 artikel. Wat staat er deze zomer op nummer 1? ijs, fruit en cocktails! Maar ook de nummer 1 foto’s van Smulwebbers (en dat heeft niet alleen met eten te maken). Verder kookt Ramon Beuk Surinaams in de kookclub, deelt Pim Haaksman het recept voor de perfecte macarons en wordt Gizzi Erskine geïnterviewd, krijg je een recept (via Layar) uit haar nieuwste boek (waarvan je zelfs een gesigneerd exemplaar kan winnen).

Smulweb pagina zomers

Natuurlijk spot Smult ook de laatste trends en gadgets van het seizoen. Daarnaast wordt er een bijzondere Smulwebber geïnterviewd die een stukje van zijn leven laat zien en worden er spannende, nieuwe producten uit de supermarkt uitgelegd, want ja als je het echt niet kent. Voor de doordeweekse maaltijd staan in dit nummer maar liefst 40 recepten die snel en makkelijk te maken zijn. Alle recepten in Smult zijn in duidelijke stappen beschreven en hebben een foto van het resultaat.

Meer over Smult

Smulweb pagina recepten

Smult gaat vier keer per jaar verschijnen. Een los nummer kost in de winkel 4,95. Neem je een jaarabonnement dan kost dit 17,95 voor vier nummers en dan krijg je bij elk nummer gratis leuke extra’s. Bij het eerste nummer kreeg je bijvoorbeeld een bakvorm, een cadeaukaart en een receptenboekje! Naast dit abonnement zijn er nog een aantal andere abonnementen met bijvoorbeeld de Smulweb agenda 2014. Neem voor die abonnementen even een kijkje op de site.

Wat vind ik ervan?

Leuk! Vooral een abonnement op Smult lijkt me aantrekkelijk, ik ben dol op verrassingen en die krijg je als abonnee bij elk nummer. Smult vind ik net even anders dan de andere Nederlandse kookmagazines. Het heeft recepten met een uitdaging zoals de recepten uit de kookclub, maar ook de makkelijke maaltijden voor doordeweeks en de simsalabim kooklessen van Pim Haaksman. Via de Layar-app op je smartphone krijg je nog meer online content, een interactief kookmagazine eigenlijk. O ja grappig: op de cover staat nog een mini recept voor zandkoekjes, goed kijken!

(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 gedachten over “Nieuw Kookmagazine: Smult van Smulweb”

  1. Bedankt voor de tip! Ik had hem wel al zien liggen in de boekhandel maar nog geen tijd gehad om erin te gluren maar dat ga ik zeker dit weekend wel even doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.