Rosti Mepal Beslagkom en Multideksel

Rosti Mepal Beslagkom en Multideksel

Een goede beslagkom altijd handig als je van bakken houdt. Je hebt natuurlijk die handige machines die alles kloppen, kneden, mengen en snijden, maar zelf een beslag maken met een gewone mixer is toch ook heel erg leuk om te doen. Kortom tijd om te bakken met deze Rosti Mepal Margrethe beslagkom die ik mocht testen van de Rosti Mepal Shop.

Rosti Mepal Beslagkom en Multideksel op achtergrond

Rosti Mepal Margrethe Beslagkom

De Margrethe beslagkom die je hier op de foto ziet heeft een inhoud van 3 liter. Naast deze inhoudsmaat zijn er nog meer formaten van 150 ml tot en met 5 liter. Wit is niet de enige kleur waarin deze beslagkom verkrijgbaar is. Je hebt namelijk 14 kleuren om uit te kiezen: azur, diep paars, geel, grijs, java groen, lagune blauw, lavendel, lime, luna rood, oranje, rubine rood, violet, wit en zwart, alle kleuren van de regenboog dus. De beslagkommen zijn gemaakt van melamine, ze zijn makkelijk schoon te houden en zijn hittebestendig. De Margrethe beslagkom heeft een antislipring waarmee de beslagkom altijd stevig blijft staan en een handige schenktuit waarmee je je beslag makkelijk in een vorm kan gieten.

Rosti Mepal Beslagkom en Multideksel 3 raspen op achtergrond

Rosti Mepal Multideksel

Verder heeft Rosti Mepal een handige deksel ontwikkeld die past op de Margrethe 3l beslagkom, de multideksel. De multideksel is een deksel waarmee je de Margrethe beslagkom luchtdicht kan afsluiten. Handig als je je beslag nog even in de koelkast wilt zetten voordat je er mee verder gaat. Het multi zit hem in de drie raspen die in deze deksel zitten.

Rosti Mepal Beslagkom en Multideksel drie raspen

Drie verschillende raspen

In de deksel zitten namelijk een schaaf en een grove en fijne rasp. Zo kan je natuurlijk snel wat citroenrasp bij je beslagkom doen, maar je kan deze deksel met schaaf gebruiken om een komkommer mee te snijden of met de rasp om een wortel te raspen. Het werkt heel simpel. Kies je schaaf of rasp. Klik het goed in de deksel en raspen of schaven maar. Nog even in de koelkast bewaren, dan rasp eruit en de kleine deksel er op bevestigen. Handig hè?

Rosti Mepal Beslagkom en Multideksel detail rasp

Wat kost dat?

De Margrethe beslagkom die je hier op de foto’s ziet heeft een adviesverkoopprijs van 11,99. De multideksel heeft een adviesverkoopprijs van 14,99. Nu alleen nog even je favoriete kleur uitkiezen en bakken maar!

(70 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)