Rosti Mepal Optima Lepels & Spatels

Rosti Mepal Optima Lepels

Keukenspulletjes, je kan er eigenlijk niet genoeg van krijgen. Blij verrast was ik dan ook met deze Rosti Mepal Optima lepels & spatels van de Rosti Mepal Shop. Aan de slag dus met deze lepels & spatels in de keuken.

Rosti Mepal Optima Lepels

Over de Rosti Mepal Optima Lepels & Spatels

De Optima lepels zijn door Rosti Mepal geïnspireerd op het succes van de melamine lepels. Er zijn nu dus zeven keukenhulpen toegevoegd aan deze lijn. De Optima lijn bestaat nu uit drie roerlepels, een handmixer, een spatel en ‘schepwerk’. De Optima keukenhulpjes zijn weer in bekende vrolijke kleurtjes uitgevoerd namelijk wit, zwart, violet, rood, oranje, geel en lime-groen. Het onderste deel van de lepels is antracietkleurig.

Doordat de lepels van een hard soort plastic zijn zijn deze keukenhulpen perfect voor gebruik in pannen met een antiaanbaklaag. Ik zie je al denken, maar dan gaat zo’n lepel toch smelten? Nee, niet zo snel, de lepels & spatels uit de Optima lijn kunnen maximaal 220 graden aan. Je moet ze natuurlijk niet in een oven leggen, voor normaal gebruik om te roeren en te scheppen in de pannen gaat het perfect. Je krijgt in ieder geval geen lelijke krassen in je bodem.

Rosti Mepal Optima Lepels

Ergonomische lijn

Natuurlijk heb ik de spatels en lepels al gebruikt. Zelf gebruik ik eigenlijk een houten lepel om te roerbakken, terwijl Michel bij voorkeur een spatel gebruikt, ik kan daar niet zo mee overweg. De helft gaat er dan namelijk naast. Eigenwijs als ik ben heb ik nu toch de Optima spatel gebruikt en heel vreemd alles blijft gewoon in de pan. Waardoor, ben ik nu opeens minder onhandig? Nee, volgens mij niet. De Optima spatels heeft een fijne ergonomische lijn en liggen fijn in de hand. Zoals ik al eerder aangaf maken deze lepels & spatels geen krassen in de antiaanbaklaag van je favoriete pan. In ieder geval ben ik erg blij met deze Rosti Mepal Optima lepels & spatels.

Rosti Mepal Optima Lepels

Wat kost het?

De Rosti Mepal Optima lepels & spatels die je hier op de foto hebben een adviesverkoopprijs van 4,99. De lepels zijn er vanaf 1,99. De lepels & spatels zijn er zoals eerder gezegd verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren.

Tip

Kijk ook eens op de Facebookpagina van Rosti Mepal Shop, regelmatig vind je er leuke acties waarmee iets leuks mee te verdienen valt!

Over Rosti Mepal

Sinds de vijftiger jaren is Mepal al een vertrouwd gezicht in de Nederlandse keuken. In 1993 is het Nederlandse Mepal samen met het Deense Rosti ondergebracht in één onderneming: Rosti Mepal. Het merk is bekend om haar kunststof consumentenproducten.

(136 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Rosti Mepal Optima Lepels & Spatels”

  1. Hallo,

    Ik heb onlangs wat van deze lepels en scheppers gekocht.
    Nu kan ik nergens vinden waar ik ze online kan bestellen? Ik mis namelijk in deze collectie nog de spatels in het wit.

    Kunt u mij verder helpen?

    Mvg Anouk Kok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.