Albert Heijn Verspakketten

Albert Heijn Verspakketten

Heb je ze al gezien die verspakketten van de Albert Heijn? Ik moet je bekennen, ik kende ze wel, mijn vader en een kennis van hem waren deze winter lyrisch over het erwtensoep pakket. Zelf heb ik het eigenlijk nog niet uitgeprobeerd, maar daar komt nu verandering in met deze krat vol Albert Heijn Verspakketten. Je ziet ze ook terug komen in het Brutsellog Eetdagboek. Eerst zet ik de pakketten even op een rijtje.

Waarom lanceert AH verspakketten?

Ze waren er al een tijdje, de verspakketten voor guacamole, tomatensoep en de tijdelijke seizoenspecial erwtensoep. Met een verspakket heb je namelijk gelijk alle ingrediënten en recept in huis voor een maaltijd en gewoon met verse groenten. Deze verspakketten zijn bedoeld voor mensen die wel gevarieerd en gezond willen eten, maar bijvoorbeeld geen tijd of inspiratie hebben. De verspakketten bevatten precies de hoeveelheid die je nodig hebt en met een gemiddelde bereidingstijd van 30 minuten ben je eigenlijk zo klaar, terwijl je wel het gevoel hebt dat je echt aan het koken bent met verse producten, alles moet namelijk nog wel gewassen, gesneden etc. worden.

Albert Heijn kookpakket soeppakket

De Albert Heijn Kook- en Soeppakketten

Hierboven zie je de kook- en soeppakketten die je nu kan vinden bij de Appie. Een oude bekende is het verse soeppakket voor tomatensoep. In dit pakket zitten romatomaten, een ui, winterpeen, tijm, knoflook, tomatenpuree en rundvleesbouillonblokjes. Nieuw in het assortiment is het vers kookpakket pastasaus, hierin zitten romatomaten, courgette, paprika, ui, tijm en rode saus. Het andere nieuwe verspakket is het vers soeppakket voor gazpacho, dit is dan ook gelijk een tijdelijke seizoenspecial. In dit pakket voor gazpacho vind je romatomaten, komkommer, paprika, zoete puntpaprika, ui, limoen en tomatenpuree.

Albert Heijn dippakket

De Albert Heijn Dippakketten

Het assortiment is ook uitgebreid met een tweetal dippakketten, want wat is nu lekkerder dan op een zomeravond heerlijk te borrelen met een versgemaakt dippakket. Nieuw zijn de exotische salsa en tomatensalsa. In het dippakket voor de exotische salsa krijg je mango, avocado, jalenopeper, limoen, knoflook en een sjalot. In het dippakket voor tomatensalsa krijg je tomaat, limoen, sjalot, jalenopeper en knoflook. Het guacamole dippakket was al eerder verkrijgbaar bij Albert Heijn en bevat avocado, tomaat, sjalot, knoflook, limoen en Spaanse peper.

Handig?

Ja, eigenlijk wel, wanneer je gewoon even niet weet wat er ook alweer door de pastasaus moet dan is zo’n verspakket handig. Recept en alle verse ingrediënten bij de hand. Fijn is dat de ingrediënten precies genoeg zijn en je hoeft dus niet iets weg te gooien zonder dat je het gebruikt hebt in je gerecht. De dippakketten zijn handig voor een gezellig avondje, een gezonde dip is altijd fijn!

Wat kost zo’n pakket nu?

De prijzen van deze verspakketten variëren tussen de 2,50 en 4,50 en zijn in de meeste Albert Heijn vestigingen verkrijgbaar.

p.s. De komende tijd zal Albert Heijn nog meer verspakketten gaan lanceren, houdt de groenteafdeling bij de Appie dus in de gaten.

(793 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)