Brutsellog Favourites: Juni 2013

Eigenlijk is het wel leuk om alles weer eens op een rijtje te zetten van wat ik nu allemaal gekookt afgelopen maand. Daar zaten weer lekkere dingen tussen die ik nog wel een keer wil eten (of waar ik nog wel eens wil eten). Kijk even mee!

Brutsellog Favourites: Juni 2013 Kip Kiev en pasta salade met krokante kip

De foto is niet helemaal mooi, het zal wel een regenachtige dag zijn geweest, maar het is zo lekker de Kip Kiev. De pastasalade met krokante kip is de zoveelste variante op de bekende MacDonalds salades. Eigenlijk kan je er van alles indoen en zo makkelijk om te maken.

Brutsellog Favourites: Juni 2013 barbecue en tortilla chips ovenschoteltje

Jaren hebben we een elektrische barbecue gehad, maar nu we (al jaren) een tuin hebben we toch een echte barbecue gekocht. Barbecuen dus op kooltjes en briketten, lekker! De vegetarische tortilla chips ovenschoteltje brengt je eigenlijk toch helemaal in zomerse sfeer?

Brutsellog Favourites: Juni 2013 risotto met champignons en prei & wraptaart

Risotto krijg ik best goed voor elkaar en is voor mij ook weer zo’n gerecht waar je lekker mee kan variëren. Dit is de versie met champignons en prei. Mjummie! De wraptaart had ik al eerder gemaakt, maar moest zeker nog een keer gemaakt worden toen Britt bij ons was. Bij deze!

Brutsellog Favourites: Juni 2013 gehaktbrood met champignonsaus & gebakken banaan met marshmallows

Deze twee gerechten at ik op dezelfde dag. Zeg nu zelf eerst gehaktbrood met een superlekkere champignons saus en daarna een gebakken banaan met chocolade en marshmallows!

Brutsellog Favourites: Juni 2013

Uiteten werd er ook gedaan in juni. Samen zijn we naar de pasar malam in Zeist geweest. Zo lekker Indonesisch eten, dat krijg ik niet zelf zo voor elkaar. Het andere uitje was naar Juffrouw Tok in Ede om te vieren dat Britt haar diploma heeft gehaald. Lekker op een speciale dag!

Brutsellog Favourites: Juni 2013

Mihoen, of ook wel rijstnoedels genoemd, had ik al een tijdje niet gegeten. Een oosterse saus is eigenlijk zo gemaakt, als je maar genoeg ingrediënten in huis op. Enne het is zo klaar. Bloemkool, eigenlijk vind ik dat niet zo lekker. Met de kaassaus en de rijst met spinazie en noten was het eigenlijk heel erg lekker. Gek hè?

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.