Pickwick Wellbeing Moments

zes smaken Pickwick Wellbeing moments

Misschien heb je ze al gespot tijdens het boodschappen doen, Pickwick heeft namelijk weer nieuwe smaken in het assortiment: Pickwick Wellbeing Moments. Theetjes geïnspireerd op wellbeing rituelen. De theetjes hebben een rijke, krachtige combinatie van thee, fruit, kruiden en specerijen. Laat ik nu een echte theeleut zijn, dus ik heb natuurlijk de zes smaken getest, en wat vond ik er nu van? Maar eerst de smaken op een rij.

Pickwick Wellbeing Moments: De Smaken

Zoals ik al eerder schreef zijn er zes verschillende smaken, die heb je misschien nog niet allemaal gezien, want in sommige supermarkten zijn er maar een beperkt aantal smaken was me al opgevallen.

Chi Berries – een mix met een krachtige smaak van bessen met subtiele zwarte thee.

Green Hamman – een zachte groene thee met verfrissende munt en eucalyptus.

Lavender Serenity – een zwarte thee met de smaak van lavendelbloemen.

Lively Lemon Grass – een kruidenmelange van citroengras, gember en ginkoblaadjes.

Rooibos Reflection – caffeïnevrije rooibos met kamille en steranijs.

Vanilla Warmth – rooibos met cacaoboontjes en vanille.

zakjes pickwick wellbeing moments

Luxe

Is het je al opgevallen? De thee van Pickwick Wellbeing Moments zit niet in de standaard Pickwick theedoosjes. Het zit in vierkante, wat plattere doosjes met een luxe uitstraling, glossy karton en stijlvolle fotografie/illustraties. Wanneer je een doosje openmaakt lees je een korte tekst over een wellbeing ritueel wat bij het bijbehorende theetje past. De thee zelf zit in luxe theezakjes en dit zit zo in het pakje, dus geen extra papieren theezakje erom.

Wat zit er nu in die theetjes?

Chi Berries heeft de volgende ingrediënten: zwarte thee, rooibos, rode biet, hibiscus, sinaasappelschilletjes, rozebottel, zwarte appelbes, vlierbes, framboos, rozen, jasmijn en aroma.

Green Hamman heeft de volgende ingrediënten: groene thee, pepermunt, korenbloem en eucalyptus.

Lavender Serenity heeft de volgende ingrediënten: zwarte thee, lavendel, korenbloem, goudsbloem, citroenschilletjes en aroma.

Lively Lemon Grass heeft de volgende ingrediënten: citroengras, gember, sinaasappelblaadjes, zoethout, pepermunt, ginkgo en citroenmirte.

Rooibos Reflection heeft de volgende ingrediënten: rooibos, kaneel, steranijs en kamille.

Vanilla Warmth heeft de volgende ingrediënten: rooibos, kaneel, stukjes cacaoboon, zoethout, goudsbloem, geroosterde rijst, vanille en aroma.

De ingrediënten zijn volgens Pickwick 100% natuurlijk.

Maar wat vind ik er nu van?

Ik ben gek op smaakjesthee dus dat zit alvast goed. De uitstraling van de verpakking geeft mij al het idee van dat wil ik, het ziet er anders uit dan andere theeverpakkingen. Op de Chi Berries na heb ik alle smaken getest, Chi Berries ruikt ontzettend lekker. Alleen de keren dat ik thee met hibiscus er in dronk, kreeg ik zo’n wrange zure smaak. Kortom dat mag iemand anders die het wel lust proberen. De andere theeën heb ik wel geprobeerd. Opvallend is dat alle theetjes sterk geuren in de verpakking. Je verwacht dan ook sterke smaken, maar dat is niet zo, het zijn subtiele smaken. Mijn favoriet zijn eigenlijk de beide rooibostheetjes, Rooibos Reflections en Vanilla Warmth, ik hou wel van die specerij-smaken. De Lively lemon grass en de Green Hammam zijn lekker fris, zomerse thee. Lavender Serenity is meer een avondthee. Lavendel associeer ik met slapen, avond. O ja, op elke verpakking staat dat je de thee moet zetten met water van 100 graden, kokend water dus, alleen de Green Hammam is lekkerder als je het kokende water afkoelt tot 80 graden, dan is het minder bitter.

Nog meer?

Pickwick Wellbeing Moments is verkrijgbaar bij de meeste supermarkten en natuurlijk bij de winkels van Douwe Egberts. Een pakje Pickwick Wellbeing Moments kost 1,99 en bevat 15 zakjes.

(94 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)