Populaire Nespresso Variations nu vast in assortiment

nespresso caramelito, ciocattino, vanilio

Elk jaar heeft Nespresso een aantal bijzondere smaken in het assortiment: Nespresso Variations. De meest favoriete Nespresso Variations zijn sinds 10 juni weer terug, en nog belangrijker deze smaken blijven vast in het assortiment. Kortom je kan weer genieten van de smaken: Caramelito (karamel), Ciocattino (pure chocolade) en Vanillio (vanille).

nespresso caramelito

Nespresso Caramelito

Karamel en koffie, een super combinatie toch. De zoete smaak van karamel maakt de Grand Cru Livanto zachter. Een combinatie die doet denken van zachte, romige toffees. Als cappuccino proef je noten van karamel, toffee en een vleugje vanille. Als latte macchiato krijg je een geur van karamel en koekjes met een vleugje toffeegeur. Met deze variation maakt je bijvoorbeeld ook een heerlijke ijskoffie, recepten staan op de site van Nespresso Variations.

nespresso ciocattino

Nespresso Ciocattino

Een Grand Cru die doet denken aan een tablet pure chocolade, dat is de Ciocattino. De pure en bittere chocoladenoten vormen een mooi geheel met de gekarameliseerde tonen van de Livanto. Als cappuccino proef je de evenwicht tussen de accenten van pure chocolade, cacao en koffie. Bij de latte macciato met Ciocattino proef je accenten van hazelnoot, cacao, karamel en zelfs iets van tiramisu. Met de Ciocattino kan je ijskoude choco-granitakoffie maken.

nespresso vanilio

Nespresso Vanillio

Vanilleaccenten maken de Livanto zacht en geeft het een verfijnde smaak. De textuur van een cappucino doet denken aan een vanilletoetje, de latte macciato van Vanillio is een luxe versie van een milkshake. Met Vanillo maak je bijvoorbeeld een ijscappucino pavlova vanillio.

Stemmen voor de tijdelijke Nespresso Variations Club

Vlak voor de feestdagen verschijnt er nog een Nespresso Variations die gekozen gaat worden door de Nespresso clubleden. Deze Variation zal slechts een beperkte tijd verkrijgbaar zijn. Je kan kiezen uit de smaken: Cioccorosso, een combinatie van aromatisch geroosterde Livanto Grand Cru koffie met donkere chocolade en verfrissend rood fruit. Masala Chai, een aromatische mix van kaneel, steranijs en kruidnagel, versterkt de graantoon van de Livanto Grand Cru. Liminto, een combinatie van Livanto Grand Cru en de frisse smaak van mint en limoen. Ook meebeslissen? Dat kan hier tussen 10 en 26 juni 2013!

(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)