Aan de keukentafel door Sandra Ysbrandy

Aan de keukentafel door Sandra YsbrandyEigenlijk zo’n beetje toen Rudolph van Veen uit Life & Cooking vertrok en nadat niet veel later de programmanaam veranderde naar Life 4 You ben ik gestopt met het kijken erna. Zo heb ik ook helemaal gemist dat Sandra Ysbrandy de vaste chef-kok is geworden van dit programma. Maar nu ga ik ook met haar kennismaken door het kookboek: Aan de keukentafel.

Over het boek: Aan de keukentafel

Aan de keukentafel is een kookboek met voor iedereen wat wils. Maar liefst 70 recepten voor onder andere snelle gerechten, driegangendiners en feestmaaltijden voor de hele familie. Het boek is ingedeeld in: voor elke dag, een feestje met eten, diner met familie & vrienden, buiten eten, feestmaaltijden en traktaties. De hoofdstukken diner met familie & vrienden en feestmaaltijden zijn beide ook weer onderverdeeld in voor, hoofd en na. Leuk is dat aan de start van elk hoofdstuk de recepten die aan bod komen alvast zijn opgesomd. De recepten zijn duidelijk beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat. Leuk is dat Sandra ook presentatietips geeft bij elk recept, dat is net zoiets wat niet in elk kookboek staat. Verder worden er bij verschillende recepten ook handige tips gegeven. De recepten zijn divers, zoals ik eerder schreef, zo heb je fijne snelle recepten en recepten waarvoor je langer in de keuken staat.

Wat vind ik van het boek?

Het was zeker aangenaam kennis te maken met Sandra Ysbrandy, wat een leuke idee├źn staan er in dit boek, zoals bijvoorbeeld het recept voor een croissantring (dat lijkt me nu zo leuk om te maken). Het boek is divers, voor iedereen is er wel wat lekkers in te vinden en daarnaast is het duidelijk beschreven, wanneer je de recepten goed leest en alles alvast binnen handbereik zet moet het iedereen wel lukken om de overheerlijke recepten uit dit boek te maken.

Wie is Sandra Ysbrandy

In 2008 gooide Sandra het roer 180 graden om. Zij besloot een koksopleiding te volgen en startte in 2009 haar eigen bedrijf ‘vergaderen aan de keukentafel’, was vaste kok bij het tv-programma Het Familiediner en is nu zelfs de vaste chef-kok bij Carlo & Irene in Life 4 You. Thuis staat bij haar in de keuken een AGA, een warme kookkachel en een lange keukentafel voor familie en vrienden.

Titel: Aan de keukentafel
Auteur: Sandra Ysbrandy
Uitgever: Carrera Culinair
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789048817306
Winkelprijs: 29,90

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.