Laura’s Bakery: Cupcakes en Taarten

Laura's Bakery: Cupcakes en TaartenIk had het al gelezen blogger Laura Kieft van Laura’s Bakery mocht boekjes maken voor Action. Hoe gaaf is dat, je eigen naam op een boek! Zelf was ik er nog niet aan toegekomen om de boekjes te halen, maar het is me gelukt! Ook ik heb de boekjes van Laura’s Bakery gekocht en wat een leuke boekjes zijn het, daar mag je echt trots op zijn.

Over Cupcakes

Cupcakes zijn al een hele tijd hip en blijven nog wel een tijdje hip. Maar hoe maak je nu die hippe cupcakes, die net wat specialer zijn dan de rest. Laura legt het uit in het boekje Cupcakes. Het boek start met de basis, recepten voor verschillende smaken cupcakes. Daarna leer je hoe je de toef op de cupcakes maakt en als laatste leer je hoe je cupcakes op een andere manier kan versieren. De recepten in het boek hebben natuurlijk een foto van het eindresultaat en bij de versierde cupcakes krijg je ook stap-voor-stap foto’s wat het maken nog makkelijker maakt! Verder handige artikelen over welke materialen die je nodig hebt bij het maken van de cupcakes.

Over Taarten

Laura's Bakery: Cupcakes en TaartenEen zelfgemaakte taart op tafel zetten bij een feestelijke gelegenheid maakt het helemaal speciaal natuurlijk. Hoe je daaraan begint leer je in dit boekje. Natuurlijk begint Taarten met de basis, wat heb je eigenlijk nodig, handige tips en een basisrecept voor vanillecrème. Vervolgens krijg je de recepten voor de taarten, zoals onder andere een caramel shortcake, een arretjescake deluxe of een vanille kwarktaart met blauwe bessen. Natuurlijk krijg je ook in Taarten foto’s van het eindresultaat. De recepten zijn duidelijk beschreven en vaak voorzien van handige tips die het nog net wat makkelijker of feestelijker maken.

Waar te koop?

De boekjes van Laura’s Bakery zijn te koop bij de Action en kosten per deel slechts 1,49! Dan kan je jezelf of andere bakgrage vriendinnen toch wel cadeau doen!

Titel: Cupcakes, bakken en versieren
Auteur: Laura Kieft
Uitgever: Dutchbook
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789086513604
Winkelprijs: 1,49

Titel: Taarten, bakken en versieren
Auteur: Laura Kieft
Uitgever: Dutchbook
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789086513598
Winkelprijs: 1,49

(104 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)