Natrena Stevia 0% suikervervangers

Natuurlijke Natrena Stevia suikervervangers

Over zoetjes wordt argwanend gedaan. Aspartaam is niet gezond en langzamerhand zie je steeds mee merken gebruik maken van de suikervervanger stevia. Stevia is een plantje wat in Paraguay groeit en erg zoet kan zijn. Het plantje wordt ook wel honingkruid of suikerplant genoemd. Van deze plantjes wordt een extract gehaald, steviolglycosiden en hiermee worden tegenwoordig veel producten mee gezoet. Natrena, één van de bekendste makers van suikervervangers, heeft hier ervaring mee en brengt zelfs een nieuwe lijn op de markt. De natuurlijke variant Natrena Stevia 0%.

Over Natrena Stevia 0%

Natrena Stevia 0% is een suikervervanger en is calorievrij. De producten die je hierboven op de foto ziet hebben beide een natuurlijke oorsprong. Uiteraard is één ingrediënt een extract van de steviaplant, het zogenaamde steviolglycoside. De blaadjes van een steviaplant zijn zo’n 200 tot 300 keer zoeter dan suiker. Omdat het zo sterk is wordt er een hulpstof gebruikt. Bij deze Natrena Stevia 0% lijn is de hulpstof erythritol wat onstaat uit fermentatie van maïs. Er zijn in deze lijn twee producten verkrijgbaar de suikerpoeder en klontjes. De suikerpoeder is te gebruiken in de koffie of thee, maar kan ook gebruikt worden in de yoghurt. De klontjes van slechts 2 gram zijn even zoet als echte suikerklontjes van 5 gram.

Over Natrena

Natrena is een onderdeel van DE Masterblenders 1753 en bestaat dit jaar 50 jaar. Natrena is marktleider op het gebied van suikervervangers. Iedereen kent ook haast wel Natrena. In 2012 werd de eerste Natrena lijn gelanceerd.

Waar te koop en wat kost het?

Vanaf mei zijn de producten te koop in de supermarkt. Natrena Stevia 0% zijn verkrijgbaar als suikerpoeder en als klontjes. De suikerpoeder kost 5,99 voor 200 gram en de klontjes kosten 4,99 (135 gram / 65 klontjes).

(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.