Feest door Shari Bhattoe

Feest door Shari BhattoeJe kent het vast, je gaat een feestje plannen en daar horen hapjes bij, maar wat zet je op tafel? Je kan natuurlijk voor de blokjes kaas, plakjes worst en borrelnootjes gaan maar je kan het nog veel feestelijker aanpakken. Hoe? Dat lees je in het boek Feest van Shari Bhattoe.

Over het boek: Feest

Feest is een boek vol recepten, tips en inspiratie voor originele dessert tafels om elk feest onvergetelijk te maken, dat vertelt de cover van het boek. Het boek start met de uitleg wat een dessert tafel precies is en hoe je het voorbereidt en maakt. Vervolgens worden er allerlei thema’s van feesten beschreven: koek & zopie, Valentijn, Holland, kraamfeest, Roodkapje, oosterse sferen, Legofeest, kaasplank, Paris je t’aime, herfstbrunch, Jip & Janneke en kerstfeest. Elk thema wordt eerst uitgelegd en vervolgens lees je een aantal recepten rondom dat thema. De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat. Verder krijg je door het boek heen handige ‘do-it-yourself’ tips zoals het maken van echte Hollandse naamkaartjes en een uitdeelbord. Er worden in het boek verschillende handige dingen gebruikt, weten waar je het koopt? Kijk dan achterin het boek voor Shaars favoriete winkeladressen.

Wat vind ik van het boek?

Ik ben inderdaad zo’n iemand die eigenlijk voor makkelijk gaat tijdens een feestje, plakje worst, schaaltje chips, je kent het vast, maar eigenlijk is het zo leuk om eens een themafeest te maken met allerlei bijpassende hapjes, drankjes en versiersels. Shari Bhattoe kan dat als geen ander en kan het ook goed uitleggen in dit boek. Leuke en duidelijke foto’s. Kortom een boek vol inspiratie, tips, idee├źn en recepten.

Over Shari Bhattoe en Inge Spek

Shari Bhattoe is eventstyliste. Ze heeft een eigen bedrijf, Shaar, waarmee zij de leukste themafeesten en workshops bedenkt. Daarnaast maakt ze natuurlijk mooie dessert tafels. Inge Spek verzorgde de fotografie en de vormgeving van dit leuke boek.

Titel: Feest
Auteur: Shari Bhattoe
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789045204314
Winkelprijs: 19,95

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Feest door Shari Bhattoe”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.