Nieuwe bakproducten van Dr. Oetker

Nieuwe bakproducten van Dr. Oetker

Zo leuk als je een pakketje met allerlei bakproducten krijgt, je krijgt dan spontaan zin om te gaan bakken. Alleen aan tijd ontbrak met het de laatste tijd een beetje, werk, verven en noem maar op. Maar inmiddels heb ik het eerste product al geprobeerd, de mix voor cakepops. Op Brutsellog zie je het resultaat natuurlijk. In dit artikel laat ik zien welke nieuwe bakproducten Dr. Oetker nu in het assortiment heeft.

cakepops van Dr. OetkerMix voor Cakepops
Allereerst de Mix voor Cakepops. Dit is een compleet pakket waarmee je zonder een cakepopmachine cakepops mee kan maken. Het pakket bevat een cakepopmix, bakvormpjes, stokjes, chocoladeglazuur en ‘discodip’. Je hoeft alleen nog maar een ei en 30 gram boter toe te voegen. Een compleet pakket mix voor cakepops kost 2,79

Choco dip bruin of wit
Choco dip is chocolade in een bakje om bijvoorbeeld je cupcakes of cakepops te voorzien van een chocoladelaagje of om te gebruiken als mini chocoladefondue. Het enige wat je hoeft te doen is het bakje, zonder deksel en aluminiumlaag, in de magnetron te zetten en voila de chocodip is klaar. Een bakje choco dip kost 1,99 (200 gram). Choco dip van Dr. Oetker is verkrijgbaar in een witte en bruine variant.

Mini cupcakevormpjes
Kleine cupcakevormpjes om bijvoorbeeld te gebruiken bij een high tea. De normale papieren cupcake vormpjes zijn dan eigenlijk te groot. Dit is precies groot genoeg voor een éénhaps cupcake. De mini cupcakevormpjes kosten 2,29 per 75 stuks.

biscuitdeeg van Dr. OetkerTaartenbakkers
Ook voor de echte taartenbakkers heeft Dr. Oetker allerlei dingen op de markt gebracht. Zo maak je zonder moeilijke recepten snel een lekkere taart klaar. Met de bakvideo’s kan het eigenlijk helemaal niet mislukken.

Biscuitmix
Een biscuitdeeg voor die slagroomtaart die je voor ogen hebt is misschien lastig te maken. Met de biscuitmix van Dr. Oetker wordt het een fluitje van een cent. Vier eieren en vijftig ml melk toevoegen aan de mix, mixen en klaar. Nou ja nog even in de oven dan. De taart kan je vervolgens naar hartelust versieren met slagroom, rolfondant en noem maar op. Creatief in de keuken. Een pak biscuitmix kost 1,49.

Mix voor luchtige botercrème
Als laatste de mix voor luchtige botercrème. Hiermee maak je die botercrème om te gebruiken als topping op je cupcakes of om taarten mee te vullen, noem maar op. Om de botercrème te maken heb je nog wel 100 gram roomboter en 125 ml koude melk nodig. Mix voor luchtige botercrème kost 1,89.

Dus
Zo zie je maar Dr. Oetker heeft het assortiment weer flink uitgebreid. Dus heb je zin om iets lekkers te bakken en wil je niet zoveel poespas in de keuken, kijk dan even in het Dr. Oetker vak bij je supermarkt.

(154 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Nieuwe bakproducten van Dr. Oetker”

 1. Betreft een klacht chocodip cup

  De gebruiksaanwijzing goed gevolgd ik pak het uit de magnetron. ,gaat nog goed,

  loop er mee naar de keuken valt de bodem er uit .
  Alles onder de chocolade,de hele vloer , kast en de muur.
  het was echt een ravage, maar het ergste was een vinger
  Verbrand , een grote brandbaar.

  Dat mij dit is overkomen dat is erg, maar het het een kind is
  Dan is het hele handje verbrandt.

  Daarom zou ik graag willen dat er een waarschuwing op komt
  Te staan.

  Met vriendelijke groet. M.D. Romar,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.