Brutsellog Favourites: April 2013

Het is weer zover, tijd voor de Brutsellog Favourites van april. Deze maand was de maand van totaal geen inspiratie, je kent het vast wel, toch moet er elke dag weer gegeten worden. Deze maand hebben we ook een paar keer buiten de deur gegeten, met mijn werk en helemaal in Zuid-Limburg. Kijk mee wat de favorieten van vorige maand waren:

Pizza cupcakes en homemade lasagne

De pizza cupcakes, leuk om te maken en je kan er eens wat anders in doen zoals doperwtjes, die doe je toch niet zo snel op een pizza. Wat ik altijd wel lekker vind is lasagne en dan natuurlijk ‘homemade lasagne‘, heerlijk!

rollade stroganoff en wrap gerookte kip

Eigenlijk wat anders gepland, maar dit kwam beter uit, de rollade stroganoff. Gewoon met wat er voor handen was in de koelkast en vriezer iets lekkers kunnen maken. Van overgebleven wraps kan je altijd wat lekkers maken. Deze wrap met gerookte kip en kipkerrie is gebaseerd op een wrap die ik ergens anders heb geproefd. Een geslaagde namaak poging.

wraps spek, roggebrood, piccalilly en Opium Utrecht

In wraps kan je werkelijk alles doen. Deze wrap met spek, roggebrood en piccalilly helemaal. Ook dit was geslaagd, soms moet je dus durven! Met mijn werk hebben we een 10-jarig jubileum gevierd met een etentje waarbij ook partners waren uitgenodigd bij Opium in Utrecht, leuk en lekker, op de gamba die op de ossenhaas lag na dan.

Geulhof Mechelen en Herberg Oud Holset

Deze maand was ook de Amstel Gold Race, op één van de weinige zomerse dagen in deze maand. Heerlijk een broodje gegeten bij de Geulhof in Mechelen en ’s avonds nog lekker op het terras van herberg Oud-Holset Limburgs zuurvlees gegeten. Zo genieten, mooi weer en lekker eten!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*