Libelle Lekker Mei 2013

cover Libelle Lekker Mei 2013Een ander magazine wat ik niet kan laten liggen wanneer ik in België ben is Libelle Lekker, een special van de Vlaamse Libelle, wat nu zelfs maandelijks verschijnt. Vroeger was Libelle Lekker bekend als Libelle Proeven. Met de naamsverandering is ook het uiterlijk iets veranderd, wat meer glossy, maar met nog steeds even lekkere recepten en leuke onderwerpen.

In deze Libelle Lekker

Dit mei nummer is net als vorig jaar weer een echt Italië nummer, zo kan je alvast genieten van al het lekkers uit Italië thuis, alvast een beetje voorproeven aan een Italiaanse vakantie. In ieder geval met het grote Italië ABC kom je alles te weten over de Italiaanse keuken en krijg je veel Italiaanse recepten. Verder wordt er natuurlijk gekookt met de seizoenen, zo krijg je 5 recepten met asperges die ware kunstwerkjes zijn en krijg je echte groentebommetjes, lekker en lichte recepten. Daarnaast ook een voorproefje uit het taartenboek van de Zweedse Linda Lomelino, trendy taarten. In Lezen & Ontdekken worden 11 lekkere culinaire adressen in Brussel ontdekt en maakt Ilse D’Hooge een klassiek avocadoslaatje uit een Libelle van 1978 maar dan met een hedendaagse touch. Natuurlijk ook in dit nummer weer een keukenklassieker, Milka, wordt er weer nieuw leesvoer besproken en is men bij de Q in het wijn-ABC. Natuurlijk ontbreekt de rubriek 28 dagen lekker eten niet, zo heb je voldoende inspiratie voor je weekboodschappen.

Kortom

Het blijft een leuk magazine, Libelle Lekker, jammer dat het nog niet in Nederland te koop is. Aan de andere kant zo heb ik wel weer een reden om naar België te gaan. Libelle Lekker is trouwens wel te lezen op de iPad via MagStore. Kortom ben je eens in Vlaanderen (of heb je een iPad), blader ook eens door Libelle Lekker, het is namelijk net even anders dan de Nederlandse kookmagazines.

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Libelle Lekker Mei 2013”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.