Verpak je lunch anders: Boc’n Roll

Boc'n Roll met wraps

Een mailtje uit helemaal uit Spanje, of ik de Boc’n Roll al kende, de nieuwe manier om je lunch te verpakken. Nee dat kende ik nog niet, maar het idee leek mij erg leuk. Een paar dagen later kwam de koerier met een pakketje uit Spanje met een echte Boc ’n Roll. Maar wat is dat nu eigenlijk een Boc’n Roll?

Boc'n Roll met wraps half open

Wat is een Boc’n Roll?

Boc’n Roll is een systeem om je lunch op een andere manier te verpakken. Het is een vervanging van het plastic boterhamzakje, aluminiumfolie of zelfs het broodtrommeltje. Op een slimme manier kan je je boterhammen en meer, zoals bijvoorbeeld wraps, goed verpakken. Het maakt niet uit welke vorm het heeft, je kan het er namelijk helemaal om heen vouwen, met wat klittenband kan je de Boc’n Roll goed sluiten. Tijdens de lunch kan je de Boc’n Roll gebruiken als placemat. Lunch op? Dan vouw je de Boc’n Roll op als een klein pakketje. Thuis maak je het schoon met een vochtig doekje en doe je het met enige regelmaat in de wasmachine. O ja, je kan de Boc’n Roll ook meenemen naar de slager of kaasboer om er je aankopen mee te laten verpakken, zo denk je ook nog aan het milieu.

Voordelen op een rijtje:

– Ecologisch: vervanger van aluminium verpakking en plastic broodzakjes
– Duurzaam: kan keer op keer gebruikt worden
– Vers: blijft je sandwich, fruit en andere snacks
– Flexibel formaat: door handige klittenbandstrips
– Klein: van formaat, plat en super licht
– Schoon: met een doekje of in de wasmachine op 30 graden
– Milieubewust: vermindering van het afval

Boc 'n Roll leeg en opgevouwen

wat vind ik van de Boc’n Roll?

De Boc’n Roll is inderdaad een andere manier om je lunch mee te nemen. Normaal gesproken neem ik een broodtrommeltje mee met mijn boterhammen, maar soms kan dat, zelfs in een grote tas, behoorlijk in de weg zitten, zeker als je stukken mee moet nemen om door te nemen. De Boc’n Roll is dan handig doordat je het precies vouwt om het brood en als je je lunch op hebt vouw je het nog kleiner op. Natuurlijk heb je net als in een plastic boterhamzakje de kans dat je boterham geplet wordt, dat kan misschien een nadeel zijn ten opzichte van een broodtrommel. Maar daarentegen vouw je de Boc’n Roll zo om het brood heen zodat het beleg er eigenlijk niet tussen uit kan, dat gebeurt in mijn broodtrommel namelijk wel vaak genoeg. Als Boc’n Roll ook aan de lange kanten klittenband zou maken, zodat je het met dubbele zekerheid vast kan zetten, is het product misschien nog beter. Wat voor mij handig is is dat je het zo klein kan opvouwen en van die kleurtjes word je toch ook vrolijk? Ik heb dan de blauwe, maar die paarse en lichtgroene zijn ook erg vrolijk en de grijze dan weer stijlvol. Als afwisseling zouden die kleuren welkom zijn.

Meer over:

Naast deze blauwe kleur, sky, is de Boc ’n Roll ook verkrijgbaar in stijlvol grijs, in een fris groene kleur ‘lemon’ en passievolle paarse kleur ‘passion’. De afmeting van een Boc’n Roll is 30 bij 49 centimeter. De Boc’n Roll is gemaakt van 35% katoen en 65% polyester. Design in Barcelona door Marcadiferencia.

Hieronder zie je een video waarin je precies kan zien hoe de Boc ’n Roll nu eigenlijk werkt:

(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.