Culinaire Saisonnier Lente 2013

Culinaire Saisonnier Lente 2013Het duurde even eer de nieuwe Culinaire Saisonnier op de mat viel, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken, sowieso blijft Saisonnier een magazine om je te verdiepen in de culinaire gerechten die in de professionele keukens worden gemaakt.

Wat staat er in?

Lente, tijd voor asperges, dat wordt gevierd in het aspergerestaurant van het jaar: Inter Scaldes. Uiteraard deeld chef Jannis Brevet enkele bijzondere aspergerecepten en Will Teeuwen vertelt in zijn column meer over het aspergeseizoen. De streetfoodtocht brengt Saisonnier deze keer in San SebastiĆ”n in het Spaans Baskenland, wat eet men daar? Verder alles over hoe gorgonzola gemaakt wordt, foodpairing met Westmalle bier en een kijkje bij restaurant Mosconi in Luxemburg. In dit nummer draait het chefsportret om Carlo Cracco, chef van Cracco Milano, naast een uitgebreid interview met hemzelf en zijn staf ook enkele recepten van zijn hand. Natuurlijk zijn ook dit nummer de verschillende columns weer te lezen, zoals de brood-column van Edwin Klaassen en Carine’s column. Er staat nog veel meer in dit nummer, recepten, verhalen van leverancier en noem maar op. Dat kan je eigenlijk het beste zelf allemaal ontdekken!

Wat is Culinaire Saisonnier?

Culinaire Saisonnier is het seizoensmagazine voor de professionele gastronomie, maar ook voor fanatieke kookamateurs. Het magazine verschijnt vier keer per jaar, ongeveer rond de tijd dat het nieuwe seizoen begint. Het magazine is bijna een boek, zeker met zijn gewicht van rond de 650 gram. Saisonnier richt zich op de verschillende seizoenen met tal van recepten, achtergrondinformatie over grondstoffen en technieken. Een los nummer van Culinaire Saisonnier kost 11,50. Een jaarabonnement van 4 nummers is 37,00, daarnaast is Culinaire Saisonnier ook voor de iPad en Android verkrijgbaar via MagZine.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*