Verras jezelf met de FoodWeLoveBox!

FoodWeLove LogoEen verrassing die elke maand thuis aan de deur bezorgt wordt, dat is inmiddels al weer een tijdje een hype met boxen vol beauty artikelen. Al heel veel artikelen met unboxing filmpjes zijn over deze boxen al op internet verschenen. Voor de foodies onder ons was er zoiets nog niet echt, tot eind vorig jaar dan, toen werd de eerste FoodWeLove box verzonden. Inmiddels is het april en de FoodWeLoveBox wordt steeds populairder en dat is helemaal niet gek, lees mee en ontdek de FoodWeLoveBox van april.

Eerst meer over de FoodWeLove

FoodWeLove brengt elke maand een doos met bijzondere producten die je niet standaard in de supermarkt in de schappen ziet staan. Het zijn producten met een verhaal en het waard zijn om te delen. Elke maand wordt er gespeurd naar bijzondere leveranciers en lekkere producten. Het motto van FoodWeLove is dan ook: We love to share good food!

De FoodWeLoveBox zelf:

De producten worden met zorg uitgezocht, zo heeft Samuel Levie van Brandt en Levie de FoodWeLoveBox voor april samengesteld met producten die hij zelf erg lekker vindt. De producten die je krijgt blijven geheim tot het moment van levering al krijg je via de Facebookpagina van FoodWeLove al wel hints. In ieder geval zijn de producten meer waard dan je voor de box hebt betaald. In de FoodWeLoveBox vind je elke keer minimaal 5 producten. Zo krijg je altijd een product wat je gelijk kan eten, een product wat je kan gebruiken in een maaltijd en een product wat ook nog even in de voorraadkast kan blijven staan. Kortom heel divers!

FoodWeLoveBox!

Dan nu de FoodWeLoveBox van april

Je weet dat de FoodWeLoveBox komt, dat is geen verrassing, maar de inhoud wel. Het is zo leuk om een doos open te maken en dan allerlei lekkere dingen te ontdekken. Het is verpakt als een cadeautje, eerst krijg je een brief waarop de producten en de verhalen staan, natuurlijk heb ik die niet gelijk opengemaakt, ik wilde de inhoud zien! Vervolgens maak je het vloeipapier los en kan je de verrassing eindelijk bekijken. De april-editie van de FoodWeLoveBox was deze keer samengesteld door Samuel Levie zoals ik al eerder schreef en ik kan je zeggen hij heeft een goede smaak! Op de foto hieronder zie je wat er allemaal in zat.

FoodWeLoveBox!
Volkorenmeel van Hartog’s Volkoren Bakkerij, Lindehoning van Imkerij Hortensius, I.P.A. bier van Brouwerij ’t IJ, piccalilly van Streep, chocolade van de Chocolate Makers, een Jamie Magazine en natuurlijk konden de worst en pancetta van Brandt en Levie niet ontbreken. Elk product heeft zijn eigen verhaal, ook voor mij.

Zo heb ik tijdens de Kunsthal Kookt ooit kort gesproken met een van de eigenaars van Hartog Volkoren Bakkerij en zijn we sinds een tijdje redelijk vaak zelf brood aan het bakken. Bij het bier van Brouwerij ’t IJ was de eerste vraag van Britt ‘wanneer gaan we weer stoofvlees eten’, een lekker biertje moet je natuurlijk gewoon drinken, maar een goed biertje om ook mee te koken belooft voor verrassende maaltijden. Alsof men het wist bij FoodWeLove, de chocolade van de Chocolate Makers was 68%, dat mag pure chocolade genoemd worden, en daar ben ik nu echt dol op. De worst van Brandt en Levie kende ik al een beetje, deze heb ik geproefd tijdens de lancering van de Nederlandse Jamie Magazine en zo kom ik dus bij Jamie. Alleen voor de lindehoning van Imkerij Hortensius heb ik geen verhaal, of nou ja een kleintje, vroeger heette mijn kleuterschool ‘De Bijenkorf’, toch nog wat met honing. De piccalilly van Streep ga ik gewoon proberen, ziet er weer totaal anders uit dan die potjes uit de supermarkt.

Meer

Je leest wel dat ik echt enthousiast ben over de FoodWeLoveBox en over de producten die deze maand er in zaten. Helaas is deze box al weer uitverkocht, maar de box van volgende maand staat al weer klaar. Wat daar in zit is nog een verrassing. De FoodWeLoveBox kost €24,95 per maand als je een abonnement neemt of je kan de FoodWeLove eenmalig bestellen voor €27,50. Je kan de FoodWeLoveBox ook cadeau doen, je krijgt dan per mail een certificaat om de ontvanger van de FoodWeLoveBox alvast cadeau te doen. Kortom verras jezelf of iemand anders!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 gedachten over “Verras jezelf met de FoodWeLoveBox!”

  1. Hoewel er niet elke maand vlees(producten) in de box gestopt worden zou het een goed idee zijn als er bijvoorbeeld een vega-box zou komen waar de groeiende groep vegetariërs zich voor kan aanmelden. Toch eens vragen aan Marleen of deze mogelijkheid er gaat komen. Verder niets dan lof; we love the box!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.