Wat zou Mylène zeggen door Mylène Ruyters

Wat zou Mylène zeggen door Mylène Ruyters
Soms weet ik geeneens meer dat ik aan een wedstrijd heb meegedaan, tot er opeens iets op de mat ploft. Zoveel win ik niet, maar als er dan iets onverwachts komt is het echt een verrassing. Deze keer heb ik bij Margriet het boekje ‘Wat zou Mylène zeggen’ van Mylène Ruyters gewonnen.

Over Wat zou Mylène zeggen

Wat zou Mylène zeggen, ik mag alles eten is een dieetboek of eigenlijk meer een lifestyle boek. Je mag namelijk met deze methode alles eten en toch kan je met deze methode afvallen. Hoe? Dat vertelt Mylène in dit boek. Het boek heeft tips, recepten en weekmenu’s. Het boek is ingedeeld in twee delen: theorie en de weekmenu’s. Het eerste deel, het theoretische gedeelte, is ingedeeld in een voorwoord van Mylène waarin zij over haar ervaringen schrijft, de aanpak, de basisvaardigheden van Mylène’s methode ‘ik mag alles eten’ en praktische zaken. Daarna start het deel met de weekmenu’s. Negen weken lang krijg je verschillende menu’s voor de hele week, inclusief een aantal recepten. Daarnaast heeft elke week een aantal opdrachten en tips om deze andere levenswijze vol te houden.

Wat vind ik van het boek?

De laatste tijd zie je steeds meer dieetboeken die eigenlijk helemaal geen dieetboeken zijn maar boeken die je levenswijze veranderen door je denkwijze over eten te veranderen. Zo’n boek is Wat zou Mylène zeggen ook. Het gaat informatief om met eten, al lijkt het boek veel op andere boeken die ook deze wijze hanteren. In ieder geval kan dit boek een eye-opener voor je zijn. Fijn zijn de duidelijke weekmenu’s met recepten. De recepten zijn niet te moeilijk en kunnen dus door iedereen gemaakt worden.

Over Mylène Ruyters

Naast voedingsconsulente heeft Mylène Ruyters ook een eigen radioprogramma. Haar ‘Ik mag alles eten-methode’ is inmiddels overgenomen door meer dan 40 gewichtsconsulenten en dit groeit nog steeds.

Titel: Ik mag alles eten
Auteur: Mylène Ruyters
Uitgever: Elmar
Verschijningsjaar:
ISBN: 9789038921945
Winkelprijs: 14,95

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.