Sink Station Plat Vergiet

Sink Station Plat VergietEen plat vergiet, ik vond het eigenlijk maar een gek ding toen ik hem kreeg. Het zou vast niet werken, alles gaat er overheen. Kortom vooroordelen genoeg. Toch heb ik het Sink Station plat vergiet geprobeerd en eigenlijk waren mijn vooroordelen geheel onterecht.

Over Sink Station plat vergiet

Waarom een plat vergiet? Het past goed in de gootsteen en is handig voor het opvangen van schillen van aardappels en appels. Daarnaast kan het handig zijn voor het wassen van salade en spinazie, het voorkomt dat de afvoer verstopt raakt en je zou er goed spullen op kunnen ontdooien zonder dat het in het vocht blijft drijven. Althans dit wordt door de maker vertelt. De Sink Station is gemaakt van polypropylene en is 100% recyclebaar.

Wat vind ik van de Sink Station?

Op internet had ik al ergens een artikel gelezen over de Sink Station en daar was men niet mals met de mening over de Sink Station. Oké ik had ook mijn vooroordelen, wat heb je aan een vergiet om aardappelschillen mee op te vangen? Weinig. Dus heb ik het vergiet gebruikt, waar je normaal een vergiet voor gebruikt. Voor het afgieten van allerhande gekookte dingen, dus spaghetti, noodles en noem maar op. Wat ik eigenlijk verwachte was dat bijvoorbeeld rijst direct de gootsteen in zou lopen. Niets is minder waar. Het bleef allemaal netjes op de Sink Station liggen. Om het gekookte weer terug in de pan te doen was een fluitje van een cent. Het schuift als een malle en met het gootje wordt het terugdoen in de pan nog wat makkelijker gemaakt. Wat ook nog mooi meegenomen is is dat het minder plaats inneemt in het keukenkastje. Het is alleen even wennen dat het plat is.

Wat kost een Sink Station?

Een Sink Station plat vergiet heeft een adviesprijs van 14,95. Het is in Nederland en België verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk limegroen, rood en antraciet. Het formaat van de Sink Station is 35 bij 27 centimeter. De Sink Station kan in de vaatwasmachine.

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.