Brutsellog Favourites: Maart 2013

Op Brutsellog.nl publiceer ik elke dag wat ik heb gegeten. De ene keer is natuurlijk lekkerder dan de andere keer. In deze nieuwe rubriek ‘Brutsellog Favourites’ verzamel ik wat ik eigenlijk nog wel eens wil maken. Kijk mee wat mijn Brutsellog Favorites van maart waren:

Toad in a Hole - Sushi

Toad in a Hole, een Engels gerecht van worstjes in deegbeslag. Een soort van pannenkoekdeeg met worst. Een van de eerste dagen mocht ik een sushi-workshop volgen in het Okura namens Kikkoman. Zelfgemaakte sushi is echt lekker.

Vlaams Stoofvlees - Bladerdeegpakketje met Varkenshaas, Champignons en Paté

Stoofvlees, ik maak het best vaak op een zondag, het is dan ook één van mijn favoriete weekendrecepten. Een soort van beef wellington, maar in plaats van rosbief heb ik varkenshaas gebruikt en gelukt!

Broodje Kip met bosui en kruidenroomkaas - Risotto met paddenstoelen en kruidenroomkaas

Koken met wat je in de koelkast hebt, de ingrediënten op dit broodje moesten op en het resultaat mocht er wezen. Risotto is eigenlijk niet moeilijk te maken, een beetje geduld en dan kan je een groots ‘effect’ halen.

Krentenbrood met spijs - Romige spaghetti carbonara

Net voor de paasdagen nog even dit krentenbrood met spijs gemaakt. Tivall en Provamel testen, verrassend smaakvol waren de vegetarische spekblokjes in de romige spaghetti carbonara.

gebakken schol - lasagne

Vis, daar ben ik geen grote fan van, des te grotere fan ben ik van deze gebakken schol. Verse schol meegekregen van de Culiperslunch, een beslag gemaakt en frituren maar. Lasagne is ook zo’n weekend favoriet, steeds een beetje anders, maar altijd goed.

Gevulde Schnitzelrolletjes met gehakt en pistachenootjes - Engels hamlapjes

Gevulde Schnitzelrolletjes met gehakt en pistachenootjes, echt een feestelijk recept en hamlapjes met een soort van Engelse marmelade saus.

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.