Elisabeth’s Magazine 3 / 2013

Elisabeth's Magazine 3/2013Misschien had je het al via Twitter of Facebook gelezen, ik ben gevraagd om te schrijven voor een magazine, een nog klein en misschien onbekend magazine wellicht, maar toch, je moet klein beginnen om groot te worden. Elisabeth’s Magazine is nog een klein magazine, wat zeker probeert te groeien. Alleen al het enthousiasme van de hoofdredactrice en oprichtster Elisabeth werkt aanstekelijk, op de valreep kon ik nog een bijdrage leveren aan dit nummer, een boekrecensie.

Wat valt er te lezen in Elisabeth’s Magazine 3?

Elisabeth’s Magazine heeft vanaf dit nummer de ondertitel boergoendisch genieten, een samentrekking van bourgondisch en boer. Waarmee bedoeld wordt terug naar de basis en genieten. Naast mijn artikel natuurlijk ook bijdrages van anderen. Tina Redder en Rosemarie Beukers vertellen over raw food en hebben ook een recept. Verder stelt gewichtsconsulente Carola zich voor en schrijft zij ook een column over autisme. Daarnaast natuurlijk mijn recensie van Het Groentenparadijs en nog veel lenterecepten. In ieder geval vind ik het echt leuk om mijn naam in een magazine te staan bij het colofon.

Hieronder kan je alvast een voorproefje zien.


voorproefje Elisabeth’s Magazine 3 /2012

Wat kost Elisabeth’s Magazine

Elisabeth’s Magazine verschijnt 12x per jaar. Een jaarabonnement kost 10 euro inclusief de Elisabeth’s Magazine specials, een los nummer 1,50. Neem ook een kijkje in de webshop van Elisabeth’s Magazine voor meer informatie.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Elisabeth’s Magazine 3 / 2013”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.